כללי מיספור תמונות | אינדיזיין

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מסמך ארוך של טקסטים משולב עם תמונות,
ויש לי כמה סדרות של תמונות בין הטורים, ואני רוצה למספר כל תמונה בסדרה עם קידומת שונה ומספר.
כלומר על התמונות מסדרה א' יופיע "א1", "א2", "א3" וכו'
על סדרה ב' יופיע "ב1", "ב2" וכו'...
למעשה בכל עמוד יש מס' תמונות לא שווה, שגם לא מופיע באותו מקום בדף,
יש אופציה אוטומטית למספר את העסק הזה, או שפשוט ידנית??
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות בcs3 בסגנון פיסקה מספור בכל תחילת פיסקה,

אבל אני לא יודעת איך אפשר לעשות א' או ב' ואח"כ מספר,
אולי ליד כל תמונה תצמידי שתי תיבות טקסט, אחד עם האות שאת רוצה ואחד עם סגנון הפיסקה למספור.

• הוסף לסימניות
אבל התמונה לא מופיעה בכל תחילת פסקה

• הוסף לסימניות
תוסיפי ליד התמונה תיבת טקסט ריקה עם סימן אנטר ואז תראי את המספר.

• הוסף לסימניות
ישראלה, עובדים עם רמות. Levels
לטקסט הרגיל מגדירים מספור ללא מספר ברמה 1,
לסגנון של המספור, מגדירים רמה 2, ורצף לאורך כל הספר.
ואחרי זה בונים סגנונות ברמה 3-4-5, או משאירים רמה 2 וסגנון אחר. וזה גם יעבוד.

• הוסף לסימניות
ואני חושב בכלל בכיוון אחר......
הפעלת 2 סקריפטים של הרבס ואתם מסודרים

• הוסף לסימניות
שלמה אשמח מאד לשמוע,
ונתנו, לא הבנתי את כוונתך איך לעבוד עם רמות, זה אומר 2 תיבות טקסט צמודות?
אני עם cs2 בינתים, יש לי מוצא? או פשוט לדאוג להשתדרג?

• הוסף לסימניות
למעשה בכל עמוד יש מס' תמונות לא שווה, שגם לא מופיע באותו מקום בדף
ממילא יש כאן עבודה ידנית.
בסך הכל הסברתי מה שישראלה כתבה,
שיש אפשרות לעשות סגנון פקסה ממוספר, ועם רווח בלבד בשורה הוא כבר מציד לך מספר.
אפשר להכין כבר כמה תיבות טקסט שבכל תיבה יהיה רווח בסגנון ממוספר אחר (א, ב, ג) לשים אותם בלייבורי,
ולגרור תמיד לתמונה את הכיתוב המתאים.

אגב, אם שלמה אומר שיש משהו להארבס, כדאי לנסות את זה.

• הוסף לסימניות
הבנתי, וכל זה רק ב-cs3?

• הוסף לסימניות
גם בCS2 וגם בCS1.

סתם עצה טובה, תלך ללמוד עיצוב אתרים. באינדייזיין בעוד שנה שנתיים יהיה לך לכל שאלה 500 תשובות.
בדרימוויבר בינתיים אין מי שיעזור לי בשאלות הכי פשוטות שיש. (אולי מישהו, אולי מחר, אולי בכל זאת. אבל בעיקרון אין ידע)
ולפי הסיבוך של התוכנה היום, אין סיכוי שזה ישתנה לפני שתהיה אלוף בתוכנה.
אז יאלה...

• הוסף לסימניות
הנה דוגמא. גם בשביל ישראלה.
הדוגמא הוא בטקסט. אבל אותו עיקרון יעבוד (לא ניסיתי, אבל זה ההגיון) אם תשים תיבות טקסט מתחת לכל תמונה, שבתוכו רווח בלבד, עם הסגנון הרצוי.
וכמו שכתבתי לך, אם תכין לך בלייבורי תיבות טקסטים מוכנים שבתוכם רווח עם הסגנונות, זה יקל לך על העבודה.
איני יודע אם הקובץ INX ייפתח לך באינדיזיין CS2, בכו"א מדובר בתוכנה של אדובי.

קבצים מצורפים

• DUGMA.rar
    KB 16.9 · צפיות: 7
  • 60.jpg
    KB 130 · צפיות: 5
  • הוסף לסימניות
תודה על ההשקעה והדוגמא, הקובץ נפתח אצלי, רק הוא לא נראה כמו בתצוגה פה א1 א2, אלא רק מספרים רצופים, משהו השתנה בו.
בכל אופן, אני רוצה לנסות, וכל הנושא הזה באינדיזיין לא מוכר לי, אז אלך שלב שלב ברשותך, כי ניסיתי והסתבכתי.
הנחתי תיבות טקסט קטנות ליד כל תמונה, ועשיתי בהן רק רווח, בחרתי להן סגנון פסקה רצוי, אז הוא נותן לי א' למשל בלי מספר 1 לידו, (הגדרתי לו מספור באותיות). אני אמורה לכתוב לו עוד משהו בתוך התיבה כדי שיופיעו לי שתיהם?
ושוב תודה על הסבלנות והעזרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;215454:
גם בCS2 וגם בCS1.

סתם עצה טובה, תלך ללמוד עיצוב אתרים. באינדייזיין בעוד שנה שנתיים יהיה לך לכל שאלה 500 תשובות.
בדרימוויבר בינתיים אין מי שיעזור לי בשאלות הכי פשוטות שיש. (אולי מישהו, אולי מחר, אולי בכל זאת. אבל בעיקרון אין ידע)
ולפי הסיבוך של התוכנה היום, אין סיכוי שזה ישתנה לפני שתהיה אלוף בתוכנה.
אז יאלה...

דבר ראשון, אני רוצה גם להיות אחת מה-500 שיענו תשובות לכל שאלה באינדיזיין, ועוד יותר רוצה ללמוד עיצוב אתרים!
רק הכל מתנגש עם עומס העבודה המטורף, הבית, והרצון להספיק את כל העולם.
בכל אופן, אם פרוג מארגן לנו קורס כזה, בירושלים, מקצועי ומקיף, אבל הכי קצר שזה יכול להיות בלי להתמרח! אני הראשונה, ומבטיחה לארגן חברות נרשמות.
אז קדימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;215473:
אני אמורה לכתוב לו עוד משהו בתוך התיבה כדי שיופיעו לי שתיהם?
ודאי.
איך הוא יודע שזה סידרה א', והשני סידרה ב'. או אם תתן מספור בא"ב, איך הוא יודע שזה סדרה 1, וזה סדרה 2 וכן הלאה.
לכן, אתה חייב לכתוב בסגנון, לפני המספור את האות הרצוי לסגנון זה.
אצרף דוגמא

(שוב, לא לשכוח את הפרט הראשון והחשוב. חייב להיות לכל הטקסט רמה 1 עם מספור בלי מספר, דהיינו בשורת ה: Number, למחוק הכל. ולא לתת הזחה בכלל)
כל זה למדתי מהארבס, ייתכן ולא צריך שיהיה רמה 1 לכל הטקסט, אולי יספיק שיהיה רמה שונה לכל סגנון דהיינו, רמה 2,3,4 וכן הלאה, אבל לא ניסיתי)

קבצים מצורפים

• FILE.jpg
    KB 108.6 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה