דרוש מידע מיץ ענבים קליל

• הוסף לסימניות
לאשתי יש בחילה, הרגשה שצריכה להקיא לאחר שתיית מיץ ענבים,
אם מישהו מכיר מיץ ענבים יותר קליל, אשמח שיכתוב
תודה רבה
אתם יודעים שצריך לשתות רוב כוס מכל כוס, או מלוא לוגמיו.
זה פער גדול מלשתות כוס שלמה.
כמו כן, לרוב הדעות מותר להוסיף מים.

• הוסף לסימניות
אגב, נתקלתי בחנויות בגביע "שיעור" זה בערך חצי מגביע רגיל שלנו

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות מיץ ענבים לא מעובד
באידיש קוראים לזה "מאסט" (מוסט)
מאד טעים וממש קליל
רק שזה מתקלקל תוך כמה ימים
(אפשר גם להכין את זה לבד
אם אתה רוצה יש לי הוראות הכנה)
יש בישראל לקנות מאסט, איפה?

• הוסף לסימניות
מיץ ענבים מוגז של קדם בול בשביל 4 כוסות
[מומלץ בטעם אפרסק]

• הוסף לסימניות
ניסתה גם מיץ ענבים בהיר? (לא הסגול)

• הוסף לסימניות
בלת"ק
למהול ביין (עדין)
יין לבן מתוק מוגז
היין מאזן את המתיקות

• הוסף לסימניות
בלת"ק
שתשתה יין יבש.
(אפשרי לדלל במים לדעת רוב הפוסקים. אם היא לא אוהבת יין שתבחר יין קליל יחסית עם 12% אלכוהול במקום 14.5%, אפשרי גם לבן, עדיף איכותי יחסית ומיושן. אפשרי גם לערבב יין ומיץ ענבים).

• הוסף לסימניות
אחרי 4 כוסות אני די בטוחה שמי שלא רגיל לשתות אלכוהול זה בהחלט ישפיע עליו...
אני די בטוח שלא משמעותי רק לא רוצה להתחייב,
אמא שלי וכל אחיותיי (שלא רגילות עברו לשתות אלכוהול......) עברו לשתות את זה ואין להם שום תופעת לוואי, ודאי מי שלא חייב כל פעם לגמור גביע של 250 סמ"ק,
אבל אני לא רוצה לקחת אחריות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה