בס"ד
שלום
מחפשת מישו עם אאודטלנדר לא חדשה 7 מקומות שיוכל לענות לי
1. איזה שנתון יש לו
2. מהי צריכת הדלק
3. האם הרכב עבר תקונים משמעותיים- האם התקונים יקרים
4. תחזוקה יקרה?
5. מרוצים? משו נוסף בעד או נגד שיכול לעזור לנו לנחליט האם זו תהה בחירה טובה בשבילנו....
1. שנת 2016בס"ד
שלום
מחפשת מישו עם אאודטלנדר לא חדשה 7 מקומות שיוכל לענות לי
1. איזה שנתון יש לו
2. מהי צריכת הדלק
3. האם הרכב עבר תקונים משמעותיים- האם התקונים יקרים
4. תחזוקה יקרה?
5. מרוצים? משו נוסף בעד או נגד שיכול לעזור לנו לנחליט האם זו תהה בחירה טובה בשבילנו....
גגון עולה די יקר.התקנתם גגון על גג הרכב או שסתם מניחים מזוודה וקושרים ?
ממליצה על צ'ימיגג, יותר בטיחותיגגון עולה די יקר.
לכן קנינו באושר עד תיק כזה ענק ששמים על גגון הרכב ב250 ש"ח.
וזה עובד מעולה ב"ה.
נשמע די מעניין...800 שח שילמתי
יש חישוב שזה צורך דלק כי זה תמיד נגד הרוח בנסיעה. לא בדקתי
היי , איפה אפשר לעשות טיפול טוב במחיר טוב?
2016
1/13 בערך
הרכב אצלי כשנתיים. וכמעט לא ראה מוסך.
(טיפולי עשרת אלפים. או לפני טסט. ופעם אחד צלחת)
ענין של כמה נסיעות. אני נוסע יומי קבוע במסלול בין ערים. ואני מאור מרוצה.
יש תחזוקה כמו כל רכב.
אישית מאוד מרוצה. 7 מקומות.
אבל אין תא מטען. ואם הרכב מלא נוסעים אז תמיד המזוודה על הגגון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים