כללי מיצוי זכויות לעיניני דיור

• הוסף לסימניות
יש כאן כמה סקיצות ללוגו של יהודי צדיק שאכפת לו מאד שאנשים לא מקבלים את המגיע להם מהמדינה (ולעניות דעתי זה באמת חבל שאנשים לא יודעים כמה הם יכולים לקבל, סיוע בשכר דירה, הנחה בארנונה וכו' לא צריך להשאיר לגנבים האלה שקל!!)
המיוחדות שלו זה שהוא מאד ישר, לוקח מחיר סמלי ממש, ואכפתי במיוחד,
זה הסקיצות, הוא רצה שאני ישלב איקון של בית ושל "וי", לסמל את ההצלחה שלו.
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• מיצוי.jpg
    מיצוי.jpg
    KB 164.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מאד יפה!!!
כל הכבוד לאיש הזה על היוזמה...
לטעמי 2 האחרונים בכיוון טוב.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
לדעתי השני הכי יפה, וכמו כן האחרונים לא רואים בהם את V. הם מרווחים מידי.
וכן אפשר קצת לעשות שיראה כמו יותר וי - שזה אומר להצר את החלק העליון של הוי כמו בלוגו הראשון.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסימבול של הראשון (צריך עוד עיבוד בוי
אבל הפונט לא מתאים בכלל

חפשי משהו חזק
בסגנון של גבריאל פונביט

• הוסף לסימניות
אני גם לא אוהבת את הפונט ההוא, אבל הלקוח רוצה משהו שיתן נימה אישית,
אין לי את גבריאל,
יש עוד דעות בענין?
אגב- לא מעניין אותכם לבדוק אם מגיע לכם משהו? אני באופן אישי גיליתי די הרבה זכויות שמגיעות לי ומאז אני מליונרית...!

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
לדעתי השני מוצלח, אם כי יש צורך לעשות שינויים קלים בסימבול
וכן למצוא פונט מתאים יותר משהו במשקל בולד יהיה מוצלח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה