מיקום מטבח

• הוסף לסימניות
ראיתי את הדירה בפועל וגיליתי שנותר מעט מקום לסלון ופינת האוכל. אומנם אני יכולה לוותר על מקומות ישיבה במטבח ולהצר אותו אך עדיין השטח הציבורי שניראה גדול על הנייר בפועל הוא קטן ולא נותן מרחב נעים ומסודר לכל הפונקציות. האדריכלית המקסימה שלנו הציעה בזמנו להעביר את המטבח למקום של הסלון כלומר מטבח ישר....היום שהדירה בנויה אני מבינה. את הצורך של המעבר וכמה זה יכול ליצור הרמוניה במרחב. החיסרון של זה בשלב הזה המטבח בכניסה ודי פתוח לסלון ואני טיפוס לא מסודר בלשון המעטה. והעלויות המטורפות העברת אינסטלציה וחשמל. עדיין אין ריצוף. השאלה שלי איך לתכנן נכון את המרחב הנוכחי אם בכלל. ועד כמה השינוי אכן יגרום לעיצוב להיות יותר הרמוני ואיך אני מסתירה מעט את המטבח אם אני הולכת על המטבח הישר?

קבצים מצורפים

• שיפי10.pdf
    KB 49.8 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
אם המטבח נשאר במקומו הנוכחי אולי אפשר לוותר על האי אם יש שולחן של פינת אוכל צמוד,
אני לא מתחברת למטבח קטן בכניסה לבית אולי הייתי משנה כיוון אחר ומחליפה בין המטבח לפינת האוכל. לטשטוש המטבח ניתן לעשות מחיצה בגובה 1.10 מטר עם חיפוי יפה שהעין נתפסת בו ולא בבלאגן... בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה