מיקום מסך

• הוסף לסימניות
שלום
איני יודעת אם אני שואלת במקום הנכון, מקסימום תכוונו אותי
איתכם הסליחה.
אני צריכה לרכוש מחשב עבור אשה מבוגרת והמסך אמור להיות כמו בביה''ח ע"ג זרוע שיוצאת מהקיר או איזשהו מדף שישתלשל מהתיקרה,
מה ואפוא אפשר לרכוש כזה דבר?
בבקשה , זה ממש דחוף!
תודה

• הוסף לסימניות
שלום
איני יודעת אם אני שואלת במקום הנכון, מקסימום תכוונו אותי
איתכם הסליחה.
אני צריכה לרכוש מחשב עבור אשה מבוגרת והמסך אמור להיות כמו בביה''ח ע"ג זרוע שיוצאת מהקיר או איזשהו מדף שישתלשל מהתיקרה,
מה ואפוא אפשר לרכוש כזה דבר?
בבקשה , זה ממש דחוף!
תודה
את המיקום וסוג המוצר את צריכה להחליט לפי מיקום פיסי של המיטה \שולחן המחשב, כמו כן את צריכה לוודא שלמסך יש אפשרות לחבר מתלה אחורי.
משהו בסגון הזה
זו לא הצעה לקניה, אלא רק מה הכיון.

• הוסף לסימניות
תודה
זה אמור להיות מעל למיטה, אין מקום לשולחן
איזה מסך אני אמורה לקנות?,
הבנתי שרצוי גדול וברור מאד.

ואיפוא קונים את הזרוע הנ"ל?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
התאמה אישית אצלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה