- הוסף לסימניות
כנראה שמוגדר שם אורך שורה לא נכון.מישהו יכול להסביר לי למה בקובץ המורף שיצא בהדפסה ימא ומספרי העודים בפנים צמוד לשדרה ואיך משנים את זה?
לא הבנתי.מישהו יכול להסביר לי למה בקובץ המורף שיצא בהדפסה ימא ומספרי העודים בפנים צמוד לשדרה ואיך משנים את זה?
בעמוד שמאלי שים את המספר עמוד בשמאל ובעמוד ימני שים את מספר העמוד בצד ימיןמישהו יכול להסביר לי למה בקובץ המורף שיצא בהדפסה ימא ומספרי העודים בפנים צמוד לשדרה ואיך משנים את זה?
ממתי זה כך? אני תמיד מקפיד לעשות בעמוד שמאלי ALT-L, ובעמוד ימני ALT-Rואולי אתה לא הבנת את השאלה כי בתג מסור העמודים אמורל להיות אוטומטי ע"י ספרור ימין וספרור שמאל אז איך בפי די אף יאפתאום ספרור ימין ושמאל צמוד אחד לשני ליד חיבור הדפים של הקובץ ולא קצה החיצוני שךל העמו מה זאת אומרת שים בצד ימין זה אמור להעשות ע"י התכנה חץ מלסמן אם זה ספרור באותיות או במספרים אין לי מה לעשות שם
הספרור ימין ספרור שמאל זה לא ממקם אוטומטי בצד שמאל שדרה ובצד ימין של השדרה. זה רק אומר לך באיזה עמוד זה יהיהואולי אתה לא הבנת את השאלה כי בתג מסור העמודים אמורל להיות אוטומטי ע"י ספרור ימין וספרור שמאל אז איך בפי די אף יאפתאום ספרור ימין ושמאל צמוד אחד לשני ליד חיבור הדפים של הקובץ ולא קצה החיצוני שךל העמו מה זאת אומרת שים בצד ימין זה אמור להעשות ע"י התכנה חץ מלסמן אם זה ספרור באותיות או במספרים אין לי מה לעשות שם
וכך:תגדיר בשורת מס' עמוד שמאלי בחלון כותרות את אורך השורה כמו בטקסט נניח 12cm ואיזון לשמאל.
ממתי זה כך? אני תמיד מקפיד לעשות בעמוד שמאלי ALT-L, ובעמוד ימני ALT-R
הנושאים החמים