PDF/אקרובט מיקום מספרי עמודים

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי למה בקובץ המורף שיצא בהדפסה ימא ומספרי העודים בפנים צמוד לשדרה ואיך משנים את זה?

קבצים מצורפים

• סדר בית חיינו השלם.pdf
    KB 180.4 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מספר העמוד מופיע בצד הפנימי של הדף לא בצד החיצון כמו שצריך להיות

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר לי למה בקובץ המורף שיצא בהדפסה ימא ומספרי העודים בפנים צמוד לשדרה ואיך משנים את זה?
בעמוד שמאלי שים את המספר עמוד בשמאל ובעמוד ימני שים את מספר העמוד בצד ימין
או שלא הגדרת את הבעיה

• הוסף לסימניות
ואולי אתה לא הבנת את השאלה כי בתג מסור העמודים אמורל להיות אוטומטי ע"י ספרור ימין וספרור שמאל אז איך בפי די אף יאפתאום ספרור ימין ושמאל צמוד אחד לשני ליד חיבור הדפים של הקובץ ולא קצה החיצוני שךל העמו מה זאת אומרת שים בצד ימין זה אמור להעשות ע"י התכנה חץ מלסמן אם זה ספרור באותיות או במספרים אין לי מה לעשות שם

• הוסף לסימניות
כדאי שיהא רווח בין מזמור למזמור.
הקישוט הימני בכותרת צריך להחליף לבן זוג שלו. לא כמו השמאלי.
במזמורי השמות אין יישור לטקסט.
תמחק רווחים כפולים.
תמחק רווחים בתחילת שורה.
תגדיר בשורת מס' עמוד שמאלי בחלון כותרות את אורך השורה כמו בטקסט נניח 12cm ואיזון לשמאל.

• הוסף לסימניות
ואולי אתה לא הבנת את השאלה כי בתג מסור העמודים אמורל להיות אוטומטי ע"י ספרור ימין וספרור שמאל אז איך בפי די אף יאפתאום ספרור ימין ושמאל צמוד אחד לשני ליד חיבור הדפים של הקובץ ולא קצה החיצוני שךל העמו מה זאת אומרת שים בצד ימין זה אמור להעשות ע"י התכנה חץ מלסמן אם זה ספרור באותיות או במספרים אין לי מה לעשות שם
ממתי זה כך? אני תמיד מקפיד לעשות בעמוד שמאלי ALT-L, ובעמוד ימני ALT-R

• הוסף לסימניות
אתה הוספת חמש עמודים לפני "עמוד ראשון" שלך שמוספר בא' אז עמוד "ראשון" הפך לעמוד ימיני
אם מוסיפים עמודים באינדי לספר שמועמד בתג צריך להיזהר שמה שמסופר בתג כעמוד ראשון עדיין יהיה עמוד שמאלי בPDF הסופי

• הוסף לסימניות
הספרור ימין ספרור שמאל זה לא ממקם אוטומטי בצד שמאל שדרה ובצד ימין של השדרה. זה רק אומר לך באיזה עמוד זה יהיה
ספרור ימין יהיה בעמוד ימני, וספרור שמאל יהיה בעמוד שמאלי. אבל בברירת מחדל, שניהם נמצאים בצד ימין
אם אתה רוצה למקם במקום הנכון צריך לעשות כך:
תגדיר בשורת מס' עמוד שמאלי בחלון כותרות את אורך השורה כמו בטקסט נניח 12cm ואיזון לשמאל.
וכך:
ממתי זה כך? אני תמיד מקפיד לעשות בעמוד שמאלי ALT-L, ובעמוד ימני ALT-R

• הוסף לסימניות
לא משנה איך אתה מגדיר יישור לשמאל. אבל תגדיר גם את אורך השורה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה