מיקום מתגים ושקעים בחדר שינה

• הוסף לסימניות
איפה הכי כדאי למקם את המתגים והשקעים שליד המיטות?
יש 2 מתגים למנורות לילה, מתג מחליף לתאורת החדר, מתג מחליף לתאורה שבכניסה ליחידה, שקע ושקע USB.
האם למקם אותם באמצע בין המיטות מעל השידה? באיזה גובה? ואם כן מה עושים עם הגב מיטה? חותכים לפי השקעים? זה יפה? זה עולה יקר החיתוך הזה?
ואם לא באמצע אז איפה למקם? ב-2 הקירות שמשני צידי המיטות? באיזה גובה? לא נלחץ שם בטעות כשמסתובבים במיטה?
אשמח לעזרה ולעצה
תודה

• הוסף לסימניות
אצלי יש רווח בין השידה למיטות
מיקמתי שם.
ממש מוצלח.

קבצים מצורפים

• ראש מיטה.JPG
    4.1 MB · צפיות: 309
  • הוסף לסימניות
אצלי יש רווח בין השידה למיטות
מיקמתי שם.
אין לי רווח מספיק בשביל שקעים.
וגם אצלך אני רואה שזה ממוקם על הגב מיטה. מה זה אומר? שחתכו את הגב לפי צורת השקעים ואז מתקינים את השקע מעל הגב?

• הוסף לסימניות
ואם לא באמצע אז איפה למקם? ב-2 הקירות שמשני צידי המיטות? באיזה גובה? לא נלחץ שם בטעות כשמסתובבים במיטה?
אשמח לעזרה ולעצה
תודה
לדעתי למקם בין שתי הקירות שמשני צידי המיטות זה ממש מוצלח

• הוסף לסימניות
איפה הכי כדאי למקם את המתגים והשקעים שליד המיטות?
יש 2 מתגים למנורות לילה, מתג מחליף לתאורת החדר, מתג מחליף לתאורה שבכניסה ליחידה, שקע ושקע USB.
האם למקם אותם באמצע בין המיטות מעל השידה? באיזה גובה? ואם כן מה עושים עם הגב מיטה? חותכים לפי השקעים? זה יפה? זה עולה יקר החיתוך הזה?
אשמח לעזרה ולעצה
תודה
לדעתי את השקעים למקם באמצע את המתגים מעל המיטות ושווה לחתוך את הראש מיטה בשביל זה.
זה ממש נוח וגם נראה בסדר.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי להשאיר אותם איפה שהם
לחתוך את הראש מיטה זה יכער את החדר

• הוסף לסימניות
לדעתי את השקעים למקם באמצע את המתגים מעל המיטות ושווה לחתוך את הראש מיטה בשביל זה.
זה ממש נוח וגם נראה בסדר.
מה זה אומר מעל המיטות? מעל הראש מיטה או בצד? באיזה גובה? ואם אני עושה בצדדים אני צריכה כפול מתגים שמכל מיטה יוכלו לכבות את החשמל, זה כדאי?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר מעל המיטות? מעל הראש מיטה או בצד? באיזה גובה? ואם אני עושה בצדדים אני צריכה כפול מתגים שמכל מיטה יוכלו לכבות את החשמל, זה כדאי?
שיהיה אפשרי להרים יד מהמיטה לכבות את האור בשכיבה, סליחה אם נשמע עצל מידי ;)

• הוסף לסימניות
אין לי רווח מספיק בשביל שקעים.
וגם אצלך אני רואה שזה ממוקם על הגב מיטה. מה זה אומר? שחתכו את הגב לפי צורת השקעים ואז מתקינים את השקע מעל הגב?
חתכו מלבנים בראש מיטה ואז התקינו את השקע מקדימה,
מיקום נח מאוד,
שימי לב בתמונה יש ליד אחת המיטות על הקיר של אורך המיטה
שקעים ומתג מחליף לתאורת החדר
לא נח בכלל!!!!!!! נלחץ לפעמים בטעות, וגם השקע שם מפריע,
אל תעשי את זה.

• הוסף לסימניות
חתכו מלבנים בראש מיטה ואז התקינו את השקע מקדימה,
מיקום נח מאוד,
שימי לב בתמונה יש ליד אחת המיטות על הקיר של אורך המיטה
שקעים ומתג מחליף לתאורת החדר
לא נח בכלל!!!!!!! נלחץ לפעמים בטעות, וגם השקע שם מפריע,
אל תעשי את זה.
אז אם אין לי מקום בצדדים של השידה, את אומרת לעשות מעל השידה את כל השקעים והמתגים? בגובה 60 ס"מ? 80 ס"מ?

• הוסף לסימניות
מה שנראה הכי נוח לגבי מתגים זה כמו בתמונה של dvori d, רק יותר גבוה ויותר שמאלה לכיוון הקיר שעליו נמצא הראש.
ככה זה גם לא ידלק/יכבה בטעות.

• הוסף לסימניות
מה שנראה הכי נוח לגבי מתגים זה כמו בתמונה של dvori d, רק יותר גבוה ויותר שמאלה לכיוון הקיר שעליו נמצא הראש.
ככה זה גם לא ידלק/יכבה בטעות.
ואז אם אני מטעינה פלאפון או את המחשב נייד אז החוט מעל הראש, זה נוח?

• הוסף לסימניות
מה הדוגמא של הראש מיטה?
צריך לראות אם מתאים מעל השידה,
בדוגמא שלי זה ממש לא אפשרי.

• הוסף לסימניות
מה הדוגמא של הראש מיטה?
צריך לראות אם מתאים מעל השידה,
בדוגמא שלי זה ממש לא אפשרי.
עדיין אין ראש מיטה, אנחנו רק בבנית השלד של החדר, דוקא כן חשבתי בסגנון הראש מיטה שאת העלית.
אם זה במקום של הריפוד אז אי אפשר לחתוך שם? אז מה כדאי לעשות?

• הוסף לסימניות
אפשרי בהחלט לתכנן שקעים בראש מיטה מרופד,
מתכננים אותו שמעל השידה יהיה חלק או 2 חלקים ממורכזים לאמצע השידה ובהם ממקמים את השקעים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה