מיקום תאורה במטבח

• הוסף לסימניות
היי
אשמח למענה על כמה שאלות
א. איפה הכי כדאי למקם את התאורה למטבח, מצרף שרטוט של המטבח והמקומות שחשבתי. (שתי תאורות מרכזיות, ועוד אחת תלויה מעל האי)

ב. עזרה /המלצה על סוג התאורה כמה וואט איזה עיצוב ועוד, לא משו יקר מדי, חיפשנו באלי לא ממש מצאנו משו מתאים.

ג. מדובר בבנייה טרומית ככה שהתקרה בנויה מקורות בטון ומתחת גבס, יש משו כמו 10 ס"מ ביניהם, זה מתאים לתאורה שקועה? וא"כ מה יוכל להתאים.

קבצים מצורפים

• תוכנית מטבח.pdf
    KB 28.7 · צפיות: 146
  • הוסף לסימניות
למה לא תאורה אחת צמוד תקרה/שקוע בצורת ר
IMG_20230502_224852.jpg

• הוסף לסימניות
את האמת חשבנו על זה, אבל מה שמצאנו זה מעבר לסכום שהקצבנו לזה
השאלה אם יש עוד רעיון עם תאורה זולה יותר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכי יעיל ונוח, ונראה לי תאורה שקועה זולה יותר מפרופיל צמוד
כדאי שהר' יהיה במרחק 70 /75 ס"מ מהקירות (עד 15 ס"מ מהשיש) ע"מ שיאיר את משטח העבודה ולא יצור צל והחשכה

• הוסף לסימניות
כדאי שהר' יהיה במרחק 70 /75 ס"מ מהקירות (עד 15 ס"מ מהשיש) ע"מ שיאיר את משטח העבודה ולא יצור צל והחשכה
אנחנו עושים בנוסף תאורה מתחת ארונות עליונים
אז כמה כדאי להרחיק מהשיש?
וגם איזה אורך מומלץ לכל צלע, המטבח הוא 3.5 על 3.5 , בצד של המקרר המשטח עבודה הוא משהו כמו 1.5 מהקיר ואז תנורים מקרר ומזווה(המקרר והמזווה מתחלפים מהשרטוט) האם לעשות רק עד סוף המשטח או להמשיך שיהיה מספיק אור גם למזווה.
תודה.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי פרופיל שקוע מחייב הנמכה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מספיק לעשות נקודת תאורה אחת בשביל זה?

למה לא תאורה אחת צמוד תקרה/שקוע בצורת ר
צפה בקובץ המצורף 1366588
בהחלט פרופיל שקוע גרונג הפתרון הכי זול ויעיל,
שקוע גובה גבס דגם 3612 .

הייתי מאריך קצת את הפרופיל עד אחרי המקרר,

מספיק נקודת הזנה אחת לכל הפרופיל,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה