מיקרוגל על מדף צף

• הוסף לסימניות
חשבנו להתקין במטבח, מדף צף שעליו ישב המיקרוגל.

ההתלבטות שלנו היא אם קיים מדף צף בגודל 60*30, שיהיה מסוגל להחזיק משקל של מיקרוגל.

אציין שמדובר בהתקנה על קיר בלוקים, והחשש שלי הוא גם מכך שהבלוק לא יצליח להחזיק את המשקל - גם אם מדובר כמה ג'מבואים.

מישהו כאן ידע לעזור מידיעה או אפילו מניסיון?

• הוסף לסימניות
אין בעיה אם המתקין של המדף יודע באיזה חומר להשתמש,
ברעיון צריך להתאים את אורך ועובי הג'מבו לקיר ולמשקל שהמדף יישא.
יש פתרונות לחיזוק הבורג לקיר ע"י מס' אפשרויות
כגון דיבל רוזטה אדום - הוא נפתח לתוך הקיר מבפנים ומחזיק אותו,
יש גם אפשרות לקדוח חור ולמלא בחומר, נראה לי נקרא קצף דיבל ואז להבריג
ויש עוד אפשרויות ,
אני חושבת שהכי כדאי שתתיעץ בחנות טמבור, הם ידעו להסביר לך מה כדאי,
או תקח בעל מקצוע להרכבת המדף.

• הוסף לסימניות
לקיר בלוק טוב אין שום בעיה לסחוב משקל גדול בהרבה ממיקרוגל, הבעיה בדרך כלל היא בהתקנה לא נכונה של הברגים.

• הוסף לסימניות
מיקרוגל זה מוצר ששוקל
לא הייתי לוקח סיכון על מדף צף

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו כזה מדף, הזמנו מנגריה מדף פשוט בגודל הנדרש, קנינו מחזיקים למדף בצורת ר גדול וחיברנו מעל המדף כך שזה מאחורי המיקרוגל, המיקרוגל לא שוקל כ"כ הרבה וזה מחזיק לנו מעולה כבר שנים!

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו כזה מדף, הזמנו מנגריה מדף פשוט בגודל הנדרש, קנינו מחזיקים למדף בצורת ר גדול וחיברנו מעל המדף כך שזה מאחורי המיקרוגל, המיקרוגל לא שוקל כ"כ הרבה וזה מחזיק לנו מעולה כבר שנים!
זה מדף רגיל ולא צף, באופן כזה העומס על הברגים קטן משמעותית

• הוסף לסימניות
כשאומרים מדף צף יש הרבה אפשרויות.
המתלים הרגילים למדף צף, אכן לא מתאימים למיקרוגל.
זה תלוי גם בעובי של המדף. אם לצורך העניין מדובר במדף בעובי 30 ס"מ, ברור שאין בעיה. רק מדף של 2 ס"מ לא יחזיק, וגם לא 4.
אני מציע פתרון שלא כדאי לעשות אותו על סמך התכתבות, והוא לעשות מדף בעובי של נניח 5 ס"מ, בתוכו יהיה חריץ בעובי 17 (אפשר לעשות מהצמדה של 3 פלטות סטנדרטיות בעובי 17 מ"מ), ושם לשים ג'מבו ייעודי למדף כזה, אני לא זוכר את שמו, שזה מוט הברגה עם ג'מבו בצד אחד, ופלסטיק משושה בצד שני. בקיצור לשאול בחנות מקצועית שיראו לך את המוצר ויסבירו לך איך להרכיב אותו.

• הוסף לסימניות
לחיבור מדף או כל דבר אחר על קיר, אין עיגון מתאים לכל מצב. צריך להתאים את הדיבל/עוגן לקיר שעליו אנחנו רוצים להתחבר. צריך לקחת בחשבון את הזרוע ואת המומנט שהוא מפעיל.
יש מאמר המסביר את זה בשביל חיבור טלוויזיה אלבל עקרונית זה לא שונה מהמדף. לקריאה ללחוץ פה.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה