מיקרופון במצלמת אינטרנט

• הוסף לסימניות
קניתי מצלמת אינטרנט חיברתי אותה למחשב אני מנסה לשוחח בצאט עם אנשים אז הם יכולים רק לראות אותי ולא לשמוע!!! יש למישהו מושג למה? או איך אפשר לסדר את זה??? אשמח אם תעזרו לי!:)

• הוסף לסימניות
לא לכל מצלמה יש מיקרופון מובנה. בדקי באריזה/הוראות הפעלה אם אכן אמור להיות שם מיקרופון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;723134:
לא לכל מצלמה יש מיקרופון מובנה. בדקי באריזה/הוראות הפעלה אם אכן אמור להיות שם מיקרופון.
אמור להוית במצלמה מיקרופון בגלל שיש לה עם חיבור הUSB גם חיבור של מיקרופון מה שאומר שחייב להיות מיקרופון מובנה
וגם כי מי שמכר לי אותה מכר גם לעוד כמה שלהם זה כן עובד עם קול!
אז מה? תוכלו לעזור לי?

• הוסף לסימניות
כל החיבורים מחוברים במקום הנכון? (מיקרופון ולא רמקולים!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;723139:
כל החיבורים מחוברים במקום הנכון? (מיקרופון ולא רמקולים!)
כן!!!!! זה יכול להיות בעיה בהגדרות של המחשב???

• הוסף לסימניות
:( כנראה ... אבל זה כבר מעל הראש שלי...

• הוסף לסימניות
ולפעמים הבעיה דוקא במוצר
תנסי קודם מיקרופון אחר
(לא מזמן החלפתי רמקולים מסיבה כזו בדיוק)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;723228:
ולפעמים הבעיה דוקא במוצר
תנסי קודם מיקרופון אחר
(לא מזמן החלפתי רמקולים מסיבה כזו בדיוק)
לא נראה לי שזה קשור לרמקולים כי את מי שאני משוחחת איתו אני שומעת
הם לא שומעים אותי!!!! יש איזה הגדרות במחשב שצריך לשנות? או משו כזה?

• הוסף לסימניות
מה הדגם של המצלמה
יכול להיות שזו הגדרה בסקייפ אם דרך תוכנה זו אתה מתקשר עם העולם החיצון

• הוסף לסימניות
גם לי היתה בעיה כזו והייתי צריכה להתקין דרייבר המחשב לקול ואז זה הלך. אולי זו הבעיה.

• הוסף לסימניות
גם לי היתה בעיה במצלמה שרק ראיתי ולא שמעתי ובררתי אצל טכנאי והוא נתן לי דרייבר להתקנה ואז זה עבד לי מצוין. אולי תבררי אצל מישהו

• הוסף לסימניות
תחפשי בהגדרות של התוכנה או (בגימייל של המייל) איזה התקן מסומן להעברת אודיו

• הוסף לסימניות
תודה לכווווווולם בסוף הסתדרתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה