אם אתם באמת בטווח מחירים הזה, באותה רמה בערך של האודיו טכניקה, יש גם דגם כלשהוא של road שהוא גם טוב, הבנתי שהרואוד יתר מחמיא לגברים והאודיו טכניקה לנשים.1500-2000
אם אתם באמת בטווח מחירים הזה, באותה רמה בערך של האודיו טכניקה, יש גם דגם כלשהוא של road שהוא גם טוב, הבנתי שהרואוד יתר מחמיא לגברים והאודיו טכניקה לנשים.
בודאי. זהו תחום היענות. במקרופון יש ממברנה, ככל שהיא יותר רגישה, ושהלוחית מתכת עשויה ממתכת יקרה יותר עם הולכה טובה, כך יקלטו יותר צלילים עליים מקולו של הזמר, ויתנו גוון קול עשיר יותר.האם מיקרופון שהוא פחות רגיש עלול לקלוט פחות את גוף הקול של הזמר
לי יש AUDIO TECNICA AT 40 50, והוא מעולה, אמנם לא עולה בטווח המחירים שציינת, אבל בכל אופן המחיר ירד בהרבה מהמחיר שאני שילמתי בזמנו , (שזה היה כמעט 4.000), אם תסתכל בזאפ, תוכל למצא במחיר הרבה יותר זול, ולפי דעתי וטעמי הוא מצוין, בהצלחה!שלום חברים!
אני מעוניין לקנות מיקרופון חדש לאולפן שלי.
חשוב לי שיהיה טוב באמת וברמה גבוהה.
האם ידוע לכם על משהו טוב?
ובעיקר- המחיר, שלא יהיה יקר.....
בתודה מראש
גם באודיו טכניקה יש אפשרות להקלטת מקהלה.ב-Rode- NT2A יש אופציות לתצורות שונות, ולכן מתאים יותר להקלטת מקהלות.
ברור, אבל תלוי איזה דגם כמובן!גם באודיו טכניקה יש אפשרות להקלטת מקהלה.
ברור, אבל תלוי איזה דגם כמובן![/
לי יש 2050 ויש בו, לחברתי יש 4050 וגם יש בו, אבל מכירה עוד מישהי שיש לה 4050 בלי האפשרות הזאת. אז לא יודעת איך זה הולך בדיוק...
נכוןגם באודיו טכניקה יש אפשרות להקלטת מקהלה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים