מיקרופון וציוד לאולפן

• הוסף לסימניות
שלום חברים!
אני מעוניין לקנות מיקרופון חדש לאולפן שלי.
חשוב לי שיהיה טוב באמת וברמה גבוהה.
האם ידוע לכם על משהו טוב?
ובעיקר- המחיר, שלא יהיה יקר.....
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
לי יש audio technika NT2050
הוא עולה בסיבות ה1600-1800, כבר לא זוכרת, מעולה ביותר! יש לחברה הזאת דגמים עוד יותר טובים, אבל המחיר קופץ..

• הוסף לסימניות
מה התקציב שלך?
יקר הוא מושג מופשט ורחב...

• הוסף לסימניות
אם אתם באמת בטווח מחירים הזה, באותה רמה בערך של האודיו טכניקה, יש גם דגם כלשהוא של road שהוא גם טוב, הבנתי שהרואוד יתר מחמיא לגברים והאודיו טכניקה לנשים.

דווקא לי מאד המליצו על הRODE
הדגמים הם:
RODE NT1
ו - RODE NT2A

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
למה המיקרופון אמור לשמש?
הקלטת יחיד? מקהלות? גם וגם?
מה גודל החדר?[למשל אם חדר הקלטה שלכם קטן ורעש מבחוץ אז עדיף מיקרופון עם טווח קליטה קטנה יותר]
אני ממליצה לבדוק כל מיקרופון .לפני שקונים. זה גם עניין של טעם...

• הוסף לסימניות
א. תודה לכולם על העזרה!

ב. המיקרופון מיועד להקלטת יחיד ומקהלות.
האולפן שלי הוא בעצם חדר לא גדול כך שבהחלט לא צריך רגישות יתר במיקרופון.
השאילה היא, האם מיקרופון שהוא פחות רגיש עלול לקלוט פחות את גוף הקול של הזמר או המקהלה ?

• הוסף לסימניות
האם מיקרופון שהוא פחות רגיש עלול לקלוט פחות את גוף הקול של הזמר
בודאי. זהו תחום היענות. במקרופון יש ממברנה, ככל שהיא יותר רגישה, ושהלוחית מתכת עשויה ממתכת יקרה יותר עם הולכה טובה, כך יקלטו יותר צלילים עליים מקולו של הזמר, ויתנו גוון קול עשיר יותר.
בקשר ל-Audio Technica מומלץ ללכת על דגמים יותר יקרים יותר שלהם (ולא 2050),
וב-Rode- NT2A יש אופציות לתצורות שונות, ולכן מתאים יותר להקלטת מקהלות.

• הוסף לסימניות
שלום חברים!
אני מעוניין לקנות מיקרופון חדש לאולפן שלי.
חשוב לי שיהיה טוב באמת וברמה גבוהה.
האם ידוע לכם על משהו טוב?
ובעיקר- המחיר, שלא יהיה יקר.....
בתודה מראש
לי יש AUDIO TECNICA AT 40 50, והוא מעולה, אמנם לא עולה בטווח המחירים שציינת, אבל בכל אופן המחיר ירד בהרבה מהמחיר שאני שילמתי בזמנו , (שזה היה כמעט 4.000), אם תסתכל בזאפ, תוכל למצא במחיר הרבה יותר זול, ולפי דעתי וטעמי הוא מצוין, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ברור, אבל תלוי איזה דגם כמובן![/
לי יש 2050 ויש בו, לחברתי יש 4050 וגם יש בו, אבל מכירה עוד מישהי שיש לה 4050 בלי האפשרות הזאת. אז לא יודעת איך זה הולך בדיוק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום
אם אתם עובדים מהבית בטוח חשבתם פעם או פעמיים על זה
איך אפשר לפגוש חברה, לצאת מהבית, ולעבוד בצורה יותר יעילה
ודאי חלקכם מכירים את המושג אופן ספייס - חלל עבודה משותף
מי שלא מכיר יכול לראות
כאן
אבל לצערינו אין דבר כזה שמותאם לציבור החרדי, הפרדה אמיתית וברמה גבוהה, שיתן חשק לצאת מהבית ולדעת שהעבודה מתייעלת
וכמובן עם אופציה לשכירות של משרד פרטי ו/או חדרי פגישות ליעילות מקסימלית

אחרי שיחה עם כמה עצמאיות ושמיעת הצורך
פניתי לקרוב משפחתי שהוא יזם ידוע ועניינתי אותו בפתיחה של דבר כזה ברמה גבוהה באחד המגדלים כמו הכשרת הישוב או בסר
אבל כמובן שכמו כל יזם טוב הוא מעוניין לבדוק את השטח הדק היטב ולוודא שאכן יש לזה צורך אמיתי ומה העלויות שמוכנים לשלם על זה
וכאן אשמח שתעזרו לי
א. אם זה מעניין אתכם/ן בכלל
ב. כמה הייתם מוכנים לשלם על זה ,עמדת עבודה/קבועה/משרד אישי
ג. מה היה גורם לכם לשלם את הסכום הזה ולדעת שזה באמת ישפר לכם את העבודה, ובקיצור מה הייתם רוצים שיהיה לכם שם
אשמח לכל מענה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה