חייבת דחוף את המס' שלה.כדי למנוע בלבול!
יש 2 מירי כהן במתחם אוסם
שתיהן יצרניות פאניות
אחת מהן חדשה באוסם
אני עשיתי אצל מירי כהן מבן נריה 4
ואני מרוצה עד הגג!
יש לך אולי את הטלפון של הפאנית מירי כהן?עשיתי אצלה פאה לפני כמה חדשים
מדהימה!!! מדהימה!!! מדהימה!!!
גם מירי וגם הפאה!!!
שיער איכותי ויפהיפה, תפירה אומנותית ונדירה
אישה שמבינה מה את מחפשת מהרגע הראשון
ויודעת לכוון אותך מצויין לפאה שתצא בסוף
בררתי עליה המון לפני שהלכתי אליה.
יש לי גיסה שעשתה אצלה פאה לפני 5 שנים ועד היום איפה שהיא מגיעה אומרים לה 'נכון הפאה שלך של מירי כהן'...
רואים לפי השיער ולפי הבניה.
היא אפי' לא שמה את השם שלה על הפאה
כל הפאניות בבני ברק מזהות את הפאות שלה לבד
חשוב לדעת שהיא לא מעצבת/מסרקת, היא רק בונה את הפאה
(נכון לפאות של היום זה לא כ"כ משנה כי הן לא צריכות עיצוב. אורך אחיד ...)
יחסית לפאניות של היום המחירים שלה מאד מאד סבירים
(לא זולה במיוחד אבל ממש לא מהיקרות)
בקיצור-ממליצה בחום!
לא זמין יש לך עוד מספר?0527695232
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים