כללי מישהוא מצליח להכנס לאתר זה?

• הוסף לסימניות
http://www.youtoart.com/html/Vector/list_9_1.html

זה אתר של תמונות ואני לא מצליחה מאתמול להכנס אליו אני רוצה לדעת אם הבעיה אצלי או באתר..
אשמח אם תעדכנו אם זה עובד אצליכם
תודה

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצליחה.
כנראה קרס להם הסרבר

• הוסף לסימניות
גם אצלי לא נפתח.

• הוסף לסימניות
:(:(:( מישו יכול לתת לי קישור לאתר וקטורי חינמי תחליף לעכשיו דחוף מקווה שיחזור לתפקד מהר כי אני מאד אוהבת את האתר הזה...

• הוסף לסימניות
בזאר דיזיין ניסית?
יש לאתר הזה שהבאת עוד אתר נראה לי פור דיזיין אין לי זמן לנסות אבל אולי הוא כן עובד

• הוסף לסימניות
בזאר דיזיין נראה לי מצוין אבל איך אני מורידה משם?
ומה זה פור דיזיין לא מצאתי יש לך אולי קישור לשם?

• הוסף לסימניות
שיר770 תודה ענקית! עד עכשיו לא חיפשתי כ"כ אתרים אחרים כי כ"כ הייתי מרוצה מההוא אבל אני רואה שיש עוד מקומות... ומקווה שיחזוןר לפעול במהרה!!
תודה רבה רבה! כל הקישורים ששלחת מוצלחים מאד ומצילים אותי ברגע זה!
לילה טוב!

• הוסף לסימניות
הצלחתי הבוקר להכנס לשם.

• הוסף לסימניות
יש!!
מציון!זה נפתח הבוקר כבר נבהלתי שהוא לא יחזור...
יומטוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה