התייעצות מישהו בדק את המעיל הזה משעטנז? זארה - ילדות

• הוסף לסימניות
תודה, יחסוך לנו כאב ראש וכסף..
oflM3oVeWCtJ5PKvBev0ZooUtl5NNLNGNf-tGn5CVnAQ7EzHomYxmxsRZd7Bs9z6sifhgeILTSlFcVgdfo_fdB55pTamRmY6OxAFENlSHVkclyNYL9pBFbxpgATmX5dHWoNvwnSLFPr6hLkcq7NjnR7vz3qtTSCZ47c=s0-d-e1-ft

• הוסף לסימניות
רק משתפת, אני קניתי הרבה מעילי צמר בזארה ובאף אחד מהם לא נמצא שעטנז.
כמו כן שמעתי ממישהי שהיה לה שעטנז במעיל וזארה קבלו את זה חזרה. לא מנסיון שלי.

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי שזארה נותנים החזר במידה ויש שעטנז .

• הוסף לסימניות
זה לא נכון
גם אם משהי בדקה
צריכים לבדוק כל חתיכה (תשאלי רב כמובן
אבל זה ענין שהציבור זקוק קצת לחיזוק ... 15 ש"ח ואת יודעת שאת עשית את שלך
לא נראה לי שזה סכום שא"א לעמוד בו ....)

תודה
אני בכל אופן אשמח אם משהי כבר בדקה
וזה לא הענין של הכסף - אלא זה מרחק נסיעה בשבילי וכאב ראש, והסופ"ש הולך להיות קר
גם במכון עושים בדיקת מדגם תפר ולא עוברים על כל תפר ותפר ומדובר ב"ליין" של קו יצור ולא באחד אחד שנתפר ביד כך שאפשרי לסמוך על זה

• הוסף לסימניות
זה לא נכון
גם אם משהי בדקה
צריכים לבדוק כל חתיכה (תשאלי רב כמובן
אבל זה ענין שהציבור זקוק קצת לחיזוק ... 15 ש"ח ואת יודעת שאת עשית את שלך
לא נראה לי שזה סכום שא"א לעמוד בו ....)
זה מחלוקת ידועה אפילו בחברת בגיר שעושים בדיקה על הליין בזמן היצור, עשה לך רב והסתלק מהספק.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שלא עוזר שמשהו אחר בדק
מכיון שיתכן שנגמר החוט במהלך היצור של המעיל ואח"כ החליפו את החוט לחוט שונה.
כך שאם יש שאלה צריך לבדוק.

כמו"כ הבנתי שזה בעיה להחזיר משהו עם שעטנז לחנות כזו כי זה יכול להכשיל אחרים.
במידה ומשהוא שאינו שומר תו"מ יקנה את זה ...
תעשו שאלת רב..

הצלחה

• הוסף לסימניות
מנסיון וידע אישי-
אותה חברה, אותו סוג מעיל, אותו פס יצו, באחד יששעטנז ובשני אין
וזה ציווי מדאוריתא ככה שלדעתי האישית שוה כל מחיר שבעולם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה