כללי מישהו הדפיס בזומה?

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לכם ניסיון עם אלבום דיגיטלי HD מודפס על נייר צילום פוג'י ונפתח לשטוח של חברת זומה? או הדפסת אלבום דיגיטלי על נייר צילום אלבום שטוח במקום אחר במחיר טוב.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
גם אני רוצה לדעת לגבי זומה והאיכות שלהם

• הוסף לסימניות
אני הדפסתי.
לא אהבתי בכלל.

הדפסתי גם בCBOOK וזה הרבה הרבה יותר על רמה.
זה היה לפני שנתיים ככה שאין לי מושג מה היום, אבל אני לא הייתי הולכת להדפיס שם שוב..

• הוסף לסימניות
אצלי בדיוק הפוך הדפסתי 2 אלבומים זהים אחד בזומה ואחד בסיבוק בזומה היה יותר איכותי! אבל לא קריטי שיהיה שווה את ההפרש הגבוה!
לגבי הנייר צילום לא ניסיתי אבל מאמינה שאם האיכות של הדיגיטלי הרגיל מעולה אין סיבה שזה יהיה פחות...
(אפשר להתרשם מהאלבום בביתי אם תרצו..:))

• הוסף לסימניות
אני גם הדפסתי בCBOOK והייתי מרוצה מהאיכות, אבל רק לזומה יש הדפסה שטוחה על נייר צילום, ראיתי דוגמה בחנת וזה נראה ממש טוב, השאלה אם מישהי ניסתה במציאות.

• הוסף לסימניות
הדפסתי בזומה בהדפסה שטוחה על ניר צילום פוג'י והאיכות של זה היא בכמה רמות מעל דף כרומו רגיל.
דפי האלבום נראים ממש כמו פיתוח של תמונה והיתרון בהדפסה שטוחה שאפשר לשים תמונות גם על קו האמצע ולא רואים את סימן הקיפול!
מומלץ מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה