דרוש מידע מישהו התנסה בברז הזה? (אלי אקספרס)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שים לב שהציון של החוו"ד סה"כ זה 4.7 שזה לא כל כך טוב

• הוסף לסימניות
תבדקי כמה אחוזים נתנו 5 כוכבים.
4 כוכבים בדרך כלל נותנים על שטויות, מניסיון. אנשים נהנים להוריד כוכב.
תעברי על הביקורות של 3 כוכבים ומטה ותבדקי למה. (אפשר למיין את הביקורות לפי מספר כוכבים).

• הוסף לסימניות
מישהו במקרה התנסה איתו ויודע להמליץ?
אפשר לסמוך על ה609 המלצות שכתובות שם?

אשמח לכל מידע מניסיון....
תודה!

אני הזמנתי מהחנות הזו שני ברזים מדגם A צבע ניקל מוברש... הם הגיעו ממש מהר בערך אחרי יומיים, התקנתי אותם מיד, ברז אחד טיפטף לי ישר מלמטה לא בצורה שאפשר לסדר את זה... הסרטתי את הטפטוף ושלחתי בקשה להחזר כספי יום למחרת הברז השני התחיל לטפטף באזור הידית כאשר פתחו את המים והרטיב את השיש צילמתי גם את זה וערכתי את הבקשה להחזר כספי על שני הברזים... אחרי יומיים ראיתי את הכסף כולו בחשבון בלי שום בעיה...

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי מהחנות הזו שני ברזים מדגם A צבע ניקל מוברש... הם הגיעו ממש מהר בערך אחרי יומיים, התקנתי אותם מיד, ברז אחד טיפטף לי ישר מלמטה לא בצורה שאפשר לסדר את זה... הסרטתי את הטפטוף ושלחתי בקשה להחזר כספי יום למחרת הברז השני התחיל לטפטף באזור הידית כאשר פתחו את המים והרטיב את השיש צילמתי גם את זה וערכתי את הבקשה להחזר כספי על שני הברזים... אחרי יומיים ראיתי את הכסף כולו בחשבון בלי שום בעיה...
אז את/ה לא ממליץ לקנות משם?
החלפת אותם לברזים רגילים?
או שניסית שוב דרך אלי אקספרס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה