דרוש מידע מישהו התנסה בתוכנה של "אקטיב הד" לקש"ר?

• הוסף לסימניות
ב"ה

לפני רכישה של התוכנה עם התחייבות ל3 חודשים,
מחפשת מישהו שיכול להעיד על אפקטיביות שלה מנסיון אישי .
בנוסף, מתענינת האם התנסיתם בתוכנה עם ילד בגיל 9-
האם הי'ה לו מספיק מענין, הצליח להתמיד?
תודה.

• הוסף לסימניות
כמה תלמידים שלי השתמשו בזה ולא ראו תוצאות
תוכלו בקשה להרחיב?
מה היה הבעיה שלהם? כמה זמן הם התנסו בתוכנה?
האם פניתם לחברה עם הבעיות? הגיבו לכם משהו?
(רק שלא אשמע יחצן של החברה.. אני פשוט מנסה להבין האם יש כאן פתרון קסם... בודק את כל הצדדים)

• הוסף לסימניות
האם רכשתם את התוכנה?
מה ההתרשמות?

יש עוד מישהו בקהל שמכיר את התוכנה?
אשמח לדיס/המלצות

• הוסף לסימניות
הבן שלי מתמיד עם זה כמעט שנה
עוזר חלקית
ילד בן 14

מתאים לילדים עם סף ריגוש נמוך למשחקי מחשב
ילדים שרגילים למשחקי מחשב, גיימבוי זה לא יעניין אותם...
זה משחקים די משעממים...

• הוסף לסימניות
אנחנו התנסנו לכמה חודשים עם 2 בנות (9 ו 12)
קשה לי להגדיר אם עזר או לא.
כן יכולה להגיד שהגדולה יותר - התחילה להקפיד ממש על שעת קימה בבוקר (אולי זה גם עניין של גיל), היה לה ממש קשה בעבר.
לימודית - לא יודעת אם עזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה