כללי מישהו חווה בעיות עם 'קיצורי דרך' באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי באג מוזר כבר לאורך תקופה ארוכה.
חשבתי יש לי וירוס במחשב,
כעת לאחר פרמוט זה ממשיך.

קיצורי הדרך של האינדיזיין (CS5.5)
'נאבדים' לי כל הזמן, במקומם באים באופן אוטומטי
כל מיני קיצורים חדשים שלא חלמתי עליהם...

לוקח לי מלא זמן לשחזר את מה שאני צריך, למצוא בדיוק את הפקודה בתפריטים שם.
כמובן שאני שומר פרופיל משלי, אבל גם הוא משתנה.

כל פעם זה מפתיע אותי מחדש, פעם הקיצורים האלו, ופעם קיצורים אחרים.

מה עושים? מישהו יכול לעזור?

(בנתיים למדתי, שאחרי כל שינוי שאני עושה בקיצורי דרך, אני חייב לצאת מהתוכנה בשביל שישמר הפרופיל שלי. אחרת - זה מתאפס חזרה..)

• הוסף לסימניות
קרה לי בעבר הרבה.
אני מדמיין שזה קשור לשפת הכתיבה המוגדרת במחשב בעת ההתקנה.
כל הקיצורי דרך משתנים. בקטנה :) במקום קונטרול+שיפט+>< להגדלה והקטנה, הוא מזיז אותם אחד למעלה. כי הנקודה והפסיק בשפת אנגלית במיקום אחר מאשר בעברית.
צריך לחקור את הנושא פעם לעומק.

• הוסף לסימניות
אני עובד האנדי בד"כ באנגלית, כשאני מעביר שפה לעברית רוב הקיצורים לא עובדים לי.
תארתי לעצמי שזה כמו שונתנו אומר

• הוסף לסימניות
צרה צרורה. קודם כל שמתי לב זה שהשינויים הם שהקיצורים משתנים לקיצורים של קווארק אקספרס. דבר שני: אחרי שחשבתי איך זה שאף אחד לט נתן על זה את הדעת כבר שנים הגעתי למסקנה שזה קורה רק בחלונות בעברית. המלצה שלי להתקין חלונות באנגלית עם החלפה לעברית (עה עובד ממש אותו דבר) ואז התקלה לא תופיע. בינתיים. טפו טפו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;787228:
אני עובד האנדי בד"כ באנגלית, כשאני מעביר שפה לעברית רוב הקיצורים לא עובדים לי.
תארתי לעצמי שזה כמו שונתנו אומר
אין לזה קשר להחלפת השפה. תבדוק שוב.
תנסו לעבוד עם חלונות באנגלית. הכוונה שהיסוד שלו אנגלית. לי זה פתר את הבעייה. כשהחליפו לי בחזרה את החלונות עברית הבעייה חזרה. זה מה שההיגיון שלי אומר. אחרת כבר היו נותנים על זה את הדעת.
ונא בדקו שוב, הקיצורים מתחלפים לקיצורים של קווארק. מנדי תנסה. אתה עדיין זוכר את הקיצורים של קווארק, לא? תנסה להעביר אובייקט מעל ומתחת לאובייקט אחר. גם שם זה מתחלף.

• הוסף לסימניות
לי זה קורה גם במקינטוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה