בקשה מישהו יודע איך אפשר לבטל הוראת קבע שעשיתי דרך נדרים פלוס

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר לבטל הוראת קבע שעשיתי דרך נדרים פלוס מבלי שיהיה צריך לפנות לאותו ארגון שיבטל את ההוראת קבע ??
תודה רבה !

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ביטלתי בעבר פעמיים הו"ק
אבל זה היה עם דיירקט
שכל חודש הם חייבו מחדש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ביטלתי במכשיר נדרים פלוס עצמו
נראה לי שהיום הם כבר לא מקבלים עסקה בתשלומים עם דיירקט

• הוסף לסימניות
ביטלתי במכשיר נדרים פלוס עצמו
נראה לי שהיום הם כבר לא מקבלים עסקה בתשלומים עם דיירקט
כן זה לא דיקרט אבל זה על אותו עיקרון זה בלי לתפוס מסגרת. בנדרים פלוס איפה יש אפשרות לעשות את זה ?

• הוסף לסימניות
בדקתי עכשיו, צריך לשלוח הודעה למנהל המוסד
כן זכור לי שביטלתי בלחיצת כפתור

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אפשר לבטל הוראת קבע שעשיתי דרך נדרים פלוס מבלי שיהיה צריך לפנות לאותו ארגון שיבטל את ההוראת קבע ??
תודה רבה !
תכנס כאן לאזור האישי שלך בנדרים פלוס ואז > הוראות קבע> ולחץ על שלח בקשה לביטול

אם אני זוכר נכון אז ברגע שלחוצים על זה זה מפסיק לגבות

@נדרים פלוס ודאי ידע לענות

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תיכנס להוראות הקבע שלי - ביטול הוראה
בשליחת הבקשה זה נכנס למצב הקפאה אוטו'

1707595211461.png

• הוסף לסימניות
זה מופיע רק אם ההו"ק נעשתה עם הכרטיס אשראי שלך.

• הוסף לסימניות
יש מוסדות שלא גובים בפועל דרך נדרים ואז למרות שההו"ק הוקמה בנדרים+ א"א לראות את זה שם אח"כ ולבטל ואז אין ברירה אלא לפנות למוסד ולבטל.
כן יש אפשרות לבטל דרך חברת האשראי אבל חשוב לדעת שביטול כזה עולה כסף למוסד ונראה לי שמוריד את אמת האמינות של מבחינת חברות האשראי

• הוסף לסימניות
יש מוסדות שלא גובים בפועל דרך נדרים ואז למרות שההו"ק הוקמה בנדרים+ א"א לראות את זה שם אח"כ ולבטל ואז אין ברירה אלא לפנות למוסד ולבטל.
כן יש אפשרות לבטל דרך חברת האשראי אבל חשוב לדעת שביטול כזה עולה כסף למוסד ונראה לי שמוריד את אמת האמינות של מבחינת חברות האשראי
במקרה כזה אפשר לפנות לשירות לקוחות של נדרים ולדרוש שיבטלו את ההו"ק, ככה עשיתי בעבר

• הוסף לסימניות
יש רעיון כזה: תוכל לבקש מהארגון שאתה רוצה לעקוב אחר התרומות שלך אליהם דרך הנדרים פלוס דווקא. (אלף סיבות)
אחרי שיעשו את זה תוכל בכל עת לבטל זאת בלחיצת כפתור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה