קורונה מישהו יודע אם הסגר בביתר ממשיך?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בלי לדעת ממקור כלשהו
מלדעת מהעיניים שלי - אם יש למדינה קצת שכל הם חייבים להמשיך ולקיים את הסגר!!! המצב פה קטסטרופלי!!
יש פה אשכרה סגר, וזה לא נראה בכלל,
ביתר נראית בשיא פריחתה!! אנשים מסתובבים ברחובות בשאנטי, מתאספים בפארקים וחוגגים תחיים.
העיר פקוקה כבר למשך שעות!!
יאלה תשארו בבית
אני לא יודעת איפה את גרה, אני גרה ממש בצמוד לפארק גדול ואי אפשר להשוות לימים רגילים, הפארק כמעט ריק מה שלא קורה בכלל ברגיל.

הקטסטרופה כאן התחילה מ 2 קהילות שהיתה שם הדבקה רצינית, וסגרו את בתי הכנסת שלהם והתתי"ם, והפסיקו להיבדק בהוראת רבותיהם, אבל החכמולוגים מביניהם הלכו לבתי כנסת אחרים, למרות שהיו צריכים להיות בבידוד, ושם הדביקו עוד ועוד קהילות שלמות!
בית הכנסת שבעלי מתפלל הולך ומתרוקן מיום ליום! כל יום שומעים על עוד כמה עם תסמינים, והכל התחיל מקבוצה של אחת הקהילות הנ"ל שהיתה אמורה להיות בבידוד והגיעה לשלום-זכר שהיה בבית כנסת ומשם זה הפך לפצצה מתקתקת...

• הוסף לסימניות
ביתר כיום מקום ראשון בחולים ביחס לנפש.
רח"ל אבל עוד מעט היא תהיה מקום ראשון במספר החולים בכל הארץ.
(מי זוכר את הכתבה באיזה מקום: "שעתיים אחרי הסגר ניכרת ירידה במספר החולים" :) )

לצערנו לרוב תושבי העיר אין שום נ"מ בסגר הזה כי רובם לא יוצאים מהעיר ביום יום.
וגם אלו שכן יוצאים הרבה מהם מבודדים.
כך שרק למעט שעדיין יוצאים הם שמים לב למחסום מסכן שעומד בכניסה לעיר.

חוץ מזה כל העיר שמחה וששון: אין קורונה, אין מסיכות (אני בקושי יוצא, אבל המעט שאני יוצא אני רואה חצי אם לא רוב העוברים ושבים ללא מסיכות), אין בדיקות, אין שוטרים אין הגבלות ואין אכיפה.
יש התקהלויות, בתי כנסת מלאים, חנויות מלאות, רחובות שוקקים. תלמודי תורה לומדים כרגיל (לא כולם), בריכות כרגיל, בקיצור עצימת עינים מושלמת.
(עם זאת מסכים להודעה של נני שיש קצת הבדל בין עכשיו לבין לפני שנה, אבל עדיין לא נראה בכלל שאנחנו נמצאים באמצע מגיפה).
המספרים של החולים בביתר מעניינים את רבים מהתושבים פחות ממה שמעניין אותם מספר החולים בחוביי בינואר אשתקד.
ואני מדבר על העדר, ברור שיש הרבה נשמרים, אבל האוירה ברחובות נראית לי לגמרי כיפית. הלואי שאני טועה, אשמח אם מישהו כאן מביתר הסתובב ברחובות ובמרכזי הקניות וראה משהו אחר ויתקן אותי.

אתמול היה כינוס רבנים עם משרד הבריאות. איני יודע מה יצא שם, נקווה שבקרוב נראה פעילות מוגברת יותר לעצור את המשחיתים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה