יש לך מישהי שאת מכירה ,שאני יכולה לברר על המקום?יש סניף של סמינר החדש בירושלים.
נפתח לפני שנתיים
הוא סניף של סמינר החדש שזה אומר שיש הדרכה מהסמינר המרכזי לגבי תוכניות לימודים, ופעילוייות חברתיות.
הבנות מגיעות מכל הסביבה
מאמינה שכן...ויז'ניץ,זה מיועד רק לבנות חסידיות ?
הוא כמו בחדשהסמינר של הקהילה הליטאית ללא בגרות? חוצים?
עד כמה שאני יודעת רוב התלמידות שלו הן מבית הספר הליטאי בעפולה והוא נחשב חזק.אני שואלת בגלל שמדובר בסמינר חדש.
האם מבחינה רוחנית,[הבנות שם] הוא מספיק חזק?
גם בסמינרים בירושלים מדובר על תכנית חדשהאני אוסיף שסמינר צריך להתבסס כדי לתת גם את הבגרות החלקית הזו בעיקר מבחינת מורות וגם מבחינת רמת הלימודים הדרושה לבגרות של 4 או 5 יחידות איתה מגיעים מכתה ח
תשלחי לי הודעה בפרטי, אתן לך שמות וטלפוניםיש לך מישהי שאת מכירה ,שאני יכולה לברר על המקום?
תשלחי לי הודעה בפרטי, אתן לך שמות
אני לא מנויה בפרוג,איך אוכל לשלוח לך בפרטי?תשלחי לי הודעה בפרטי, אתן לך שמות וטלפונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים