מישהו יודע כמה בערך עולה דגימה?

• הוסף לסימניות
ויש דבר כזה לעדכן גירסה? יש בזה סיכון?
יש לי טיירוס 3

• הוסף לסימניות
בטיירוס אין לי מושג , צריך לדעת שמורידים את הקובץ הנכון ולקרוא בpdf המצורף איך מעדכנים , לא מאוד מסובך, דף גמרא יותר קשה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avi19944;1705265:
בטיירוס אין לי מושג , צריך לדעת שמורידים את הקובץ הנכון ולקרוא בpdf המצורף איך מעדכנים , לא מאוד מסובך, דף גמרא יותר קשה;)

תוכל אולי לנסות למצוא לי את זה, פשוט יש לי נתיב...
הבקשה מופנית לכל מי שקורא את ההודעה הזאת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avi19944;1704938:
אז תן לי לעדכן אותך שהסדרה החדשה קיבל עדכון שלוקח בדיוק דקה ו10 שניות להידלק...

עם או בלי דגימות? ואם כן כמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י benny779;1705268:
תוכל אולי לנסות למצוא לי את זה, פשוט יש לי נתיב...
הבקשה מופנית לכל מי שקורא את ההודעה הזאת...

נתיב יפתחו לך את האתר. מנסיון

• הוסף לסימניות
עם דגימות יש לי כ120 מגה מלה דגימות ולוקח דקה ו10 שניות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מכיר את האתר בעל פה. אין שם דבר כזה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ממתין לתשובה לשתי הקישורים...

• הוסף לסימניות
נתיב נהיו קשוחים לאחרונה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה