דרוש מידע מישהו יודע מה קרה לאתר קליקה עיצוב אלבומים??

• פותח הנושא eli77
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הדפסתי שם אלבום לפני פסח ועדיין לא הגיעה אלי, באתי להיכנס כדי לשלח הודעה... ופתאו לא מוצצאתת אותם בגוגל, וגם הקישור שיש לי לא נדלק:(:eek:

• הוסף לסימניות
לא... וחיפשתי המון, אולי הם פשטו רגל או משהו,
אני ממממש בבאסה בדיוק הייתי בתהליך של הדפסת אלבום שעבדתי עליו המוןןןןן זמן והוא מאד חשוב לי, ומה שעוד גם שילמתי עליו, לא קיבלתי כלום לצערי ואין איך ליצור איתם קשר או להשיג מישהו משם
אם מישהו הצליח אשמחחח מממש

• הוסף לסימניות
לא... וחיפשתי המון, אולי הם פשטו רגל או משהו,
אני ממממש בבאסה בדיוק הייתי בתהליך של הדפסת אלבום שעבדתי עליו המוןןןןן זמן והוא מאד חשוב לי, ומה שעוד גם שילמתי עליו, לא קיבלתי כלום לצערי ואין איך ליצור איתם קשר או להשיג מישהו משם
אם מישהו הצליח אשמחחח מממש
סתם אולי זה יעזור לך... אין לך קבלה שלהם במייל או משהו בסגנון שהם שלחו לך למייל?

• הוסף לסימניות
הסתדרתי... הם פשוט כנראה סגרו את האתר והעבירו לWOW אלבומים, את מה שנשאר להם ואז קיבלתי אותו.... תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת?
איך אני מוצאת שם אלבום שעשיתי?
עשית שם גם אלבום אבל לא הדפסת?
אני הדפסתי כבר, ורק עוד לא קיבלתי, ואת זה הם העבירו ל WOW

אבל לגבי אלבום מעוצב שעדיין לא נשלח לדפוס אין לי מושג....
אולי תנסי לפנות לשרות לקוחות של WOW והם ידעו לענות לך?
תעדכני אם הצלחת...

• הוסף לסימניות
עשית שם גם אלבום אבל לא הדפסת?
אני הדפסתי כבר, ורק עוד לא קיבלתי, ואת זה הם העבירו ל WOW

אבל לגבי אלבום מעוצב שעדיין לא נשלח לדפוס אין לי מושג....
אולי תנסי לפנות לשרות לקוחות של WOW והם ידעו לענות לך?
תעדכני אם הצלחת...
כבר פניתי,
נחכה לתשובה...

• הוסף לסימניות
מה המייל שלך?

• הוסף לסימניות
כן כתבתי את זה מזמן,
קליקה סגרו את האתר,
ואלבום שיהיה כבר בהזמנה הטדפס לי אצל WOW אלבומים
כנראה העבירו לשם את הכל,
אבל לא יודעת מה היום אחרי שעבר הרבה זמן....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה