מישהו יודע על מכירת הכובעים של ועד הרבנים

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שמעתי שיש מכירה של ועד הרבנים
מישו יודע פרטים על זה?
איפה ?
מתי?
ומה מוכרים שם?
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
היה שבוע שעבר רביעי וחמישי

• הוסף לסימניות
ערב טוב

מחר וביום שלישי המכירה תתקיים בבני ברק בין השעות 17:00 - 22:00. נראה לי באולם וגשל.

שווה להגיע צריך לחפש אבל ניתן בהחלט למצוא דברים טובים במחירים מצחיקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודה מילר;816817:
ערב טוב

מחר וביום שלישי המכירה תתקיים בבני ברק בין השעות 17:00 - 22:00. נראה לי באולם וגשל.

נראה לי שאתה טועה.
אם אני זוכר נכון זה באולמי דונולו!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפ;816811:
היה שבוע שעבר רביעי וחמישי

זה בירושלים. בב"ב נראה לי שזה השבוע כמו שכתבו, ובאולמי דונולו

• הוסף לסימניות
זה בב"ב באולמי ווגשל בדקתי עכשיו במודעה.

• הוסף לסימניות
טוב מה החלטתם זה בוגשל או בדונולו???:(:):confused:;)
תודה לכול העונים:)

• הוסף לסימניות
ואתם יודעים מה מוכרים שם ?רק כובעים או עוד דברים?

• הוסף לסימניות
כל הביגוד לגברים באולמי וגשל בבני ברק בימים שני ושלישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה