עזרה מישהו יכול כעת לקבל בשבילי SMS בדחיפות?

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות עוקץ מהמם
אפשר ככה להשתלט על חשבונות שלכם בהרבה אתרים ואפליקציות.
היו זהירים ובטוחים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נניח הוא מוריד למכשיר שלו את הווצאפ וכותב שהמספר של הווצאפ זה המספר של מי שעושה איתו חסד.
ואז בעל החסד יקבל סמס.
בלי להתבונן הוא יעביר את הקוד למבקש
והופ המבקש בתוך הווצאפ של בעל החסד.

וה רק דוגמא לעוד מלא אפשרויות.

אני לא אומר לא לעזור
אבל תמיד תמיד לשים לב

• הוסף לסימניות
נניח הוא מוריד למכשיר שלו את הווצאפ וכותב שהמספר של הווצאפ זה המספר של מי שעושה איתו חסד.
ואז בעל החסד יקבל סמס.

אני לא אומר לא לעזור
אבל תמיד תמיד לשים לב
אה, חשבתי שמי שמקבל את הס.מ.ס. יכול להיכנס לחשבון של השולח וכדו'

• הוסף לסימניות
ואז בעל החסד יקבל סמס.

אני לא אומר לא לעזור
אבל תמיד תמיד לשים לב
לא הבנתי זה אסמס
לי יש מספר לקבלת אסמס ע''י המערכת של ימות המשיח בלי שום מס' טלפון אלא וירטואלי כך שאני רוצה לראות את ההודעה אני צריך לפתוח את המערכת של ימות המשיח
אז זה לא נראה לי שאפשר לפרוץ את זה (ומקסימום אני פותח חדש)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי זה אסמס
לי יש מספר לקבלת אסמס ע''י המערכת של ימות המשיח בלי שום מס' טלפון אלא וירטואלי כך שאני רוצה לראות את ההודעה אני צריך לפתוח את המערכת של ימות המשיח
אז זה לא נראה לי שאפשר לפרוץ את זה (ומקסימום אני פותח חדש)
לא יודע.
לא מכיר את הדבר הזה

בסך הכל אומר שאם מישהו מבקש ממכם לקבל בשבילו סיסמה בסמס ולהעביר לו אותה חשדהו וחשדהו

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין יכול לשלוח אליי מייל ואשתדל להחזיר לו שם את מס' הטלפון לשלוח את הקוד
המייל שלי הוא 24anhs בגימייל
(אני יכול הרבה במהלך היום אבל רק במייל ולא כאן...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה