דרוש מידע מישהו יכול להדריך אותי בבקשה לגבי חתימת אבטלה?

• הוסף לסימניות
מה צריך לעשות? איפה להתייצב ומתי..
כמו"כ, האם מקבלים תשלום על חגים?
אני עובדת במקום כשנה וחצי, מה גובה האבטלה?
(ובבקשה לא לשים קישור לאתר כל זכות, תודה.)

• הוסף לסימניות
דבר ראשון חובה להרשם בשרות התעסוקה מיד עם הפסקת העבודה
בתהליך הרישום באתר תקבלו את ההוראות לגבי ההתייצבות.

את התביעה מגישים לביטוח לאומי וזה בלי קשר להתייצבות. שרות התעסוקה וביטוח לאומי הם שני גופים נפרדים.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון חובה להרשם בשרות התעסוקה מיד עם הפסקת העבודה
בתהליך הרישום באתר תקבלו את ההוראות לגבי ההתייצבות.

את התביעה מגישים לביטוח לאומי וזה בלי קשר להתייצבות. שרות התעסוקה וביטוח לאומי הם שני גופים נפרדים.
שרות התעסוקה וביטוח לאומי נרשמים באתר?
ומתי ההתיצבות?
גלומר, לא חובה להתיצב ביום הראשון אלא רק להירשם?

• הוסף לסימניות
כמדומני שניתן להתייצב תוך 14 יום מהרישום הראשוני באתר שרות התעסוקה.
בהתיצבות הראשונית נקבע יום בשבוע שבו נדרשים להתייצב בדר’’כ אחת לשבוע.

את התביעה לביטוח לאומי ניתן להגיש דרך טופס מקוון דרך אתר ביטוח לאומי וניתן גם רטרואקטיבי שנה אחורה. בתנאי שמתייצבים כמובן.

• הוסף לסימניות
כמדומני שניתן להתייצב תוך 14 יום מהרישום הראשוני באתר שרות התעסוקה.
בהתיצבות הראשונית נקבע יום בשבוע שבו נדרשים להתייצב בדר’’כ אחת לשבוע.

את התביעה לביטוח לאומי ניתן להגיש דרך טופס מקוון דרך אתר ביטוח לאומי וניתן גם רטרואקטיבי שנה אחורה. בתנאי שמתייצבים כמובן.
תשובה נכונה !

• הוסף לסימניות
.נרשמתי בלשכת התעסוקה.
לגבי הביטוח לאומי-
חסר לי התלוש האחרון שאקבל רק ב10
האם בגלל זה לא ישלמו לי על הימים האלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה