מישהו יכול להוריד לי דריבר להתקין מדפסת?

• הוסף לסימניות
מישהו הביא לי מדפסת HP ישנה, ואין לו דיסק של ההתקנה.
כתבתי את שם המדפסת בגוגל וראיתי שאפשר להוריד דריבר.
אבל זה כמובן חסום לי.
מישהו יכול להוריד לי מהקישור הבא:
http://www.google.co.il/url?q=http:...sQFjAE&usg=AFQjCNE574efUgH2-526ZpRUiVQpUc5W3g

ולשלוח לי למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

או לחילופין, למישהו יש התקנה של: HP LaserJet 1320

תודה רבה לכולם וערב טוב

• הוסף לסימניות
דרייבר

בהצלחה

קבצים מצורפים

• lj1320pcl5win2kxp2003vista.part1.rar
    6.7 MB · צפיות: 10
  • lj1320pcl5win2kxp2003vista.part2.rar
    6 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;603023:

סליחה שאני משגעת אתכם כאן,
אבל הורדתי את שני הקבצתי וחילצתי אותם,
קבלתי קובץ בסיומת exe
לחצתי עליו פעמיים וקבלתי את ההודעה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 97109

מה אני עושה עם זה?
תודה רבה רבה

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 125.9 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
הקבצים מגיעים בצורה "מכווצת", הוא פשוט שואל לאן לחלץ אותם.
תבחר מיקום ותאשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה