מקרר מישהו יכול להמליץ על טכנאי מקררים משלנו, לא יקרן, בני ברקי, ויעיל.?

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול להמליץ על טכנאי מקררים לא יקרן, בני ברקי, ויעיל.?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש לי המלצה על איש מקצוע מעולה, חרדי. אמנם לא בני ברקי, אבל זמין מאד ועובד הרבה בבני ברק.
קאהן: 052-7636360

• הוסף לסימניות
יש במדור צרכנות של גולד דיון בנושא, ומוזכר שם מישהו.

• הוסף לסימניות
רז - 0504170522 אמין ביותר, מומחה, ולא יקר.

• הוסף לסימניות
אברך חרדי משלנו מנסיון מאוד אמין נחמד וטוב ברוך 0527630490

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;779064:
יש לי המלצה על איש מקצוע מעולה, חרדי. אמנם לא בני ברקי, אבל זמין מאד ועובד הרבה בבני ברק.
קאהן: 052-7636360

היימישער, מקצועי, אמין.

מכיר וממליץ על ר' שלמה קאהן

• הוסף לסימניות
לחנות צורף יש מס' של תכנאי מקררים מעולה (חרדי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא א.;779513:
אכן, מנסיון מומלץ מאד מאד

ולא רק למקררים, אלא כל מוצרי החשמל, ומזגנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא א.;779513:

גם אני מצטרף השרות והאמינות של ברוך הוא מיוחד אני הייתי צריך תיקון הגיע ומצא את התקלה וסידר את זה 052-7630490

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה