מישהו יכול להמליץ על רכב להשכרה 7 מקומות במחיר שפוי?

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בעזרת ה' יתברך.

שלום וברכה!

אני מחפשת רכב להשכרה 7 מקומות.
מאוד יעזור לי אם מישהו יוכל להמליץ לי על רכב/מקום ממנו אפשר להשכיר במחיר שפוי. ( זה די דחוף לי).
תזכו למצוות!
ה' יברך אתכם!

:)

• הוסף לסימניות
שלחתי במייל.

• הוסף לסימניות
יותר זול לשכור 2 רכבים קטנים, במידה ויש 2 נהגים..

• הוסף לסימניות
יש את "אשר הסעות" יש לו הרבה נהגים וכל סוגי הרכבים.
הוא זול, הוא אמין,
הנהגים שלו לא יודעים לצעוק. היינו מרוצים סופר!!
0503449917

• הוסף לסימניות
מצטרף להנ"ל.

דרוש לי רכב 10 מקומות לסוף השבוע, אבל במחיר שפוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמיד בעליה;1345379:
יש את "אשר הסעות" יש לו הרבה נהגים וכל סוגי הרכבים.
הוא זול, הוא אמין,
הנהגים שלו לא יודעים לצעוק. היינו מרוצים סופר!!
0503449917
אני מבינה שזה לא השכרה אלא הסעה. הבנתי נכון?

ואם אני מעוניינת לנסוע לכמה מקומות בהמשכים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1345374:
יותר זול לשכור 2 רכבים קטנים, במידה ויש 2 נהגים..

תודה רבה.
זה לא רלוונטי מכיוון שאני לבד עם הילדים. :)

• הוסף לסימניות
תדברו עם אשר הסעות, כמו שכתבתי
זה לא רכב, זה הסעות,
יש לו מלאי גדול של אפשרויות ומחירים נוחים, נוחים
0503449917

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה