מישהו יכול להסביר לי מה הולך היום עם הקו ב"ב צפת

• הוסף לסימניות
באתר איפה בוס כתוב שלאגד יש את קו 981 ולנתיב את קו 980 ולאגד יש ביום ו' כל שעה עגולה
באתר של אגד כתוב שאין כזה קו
ובאתר מודיעין תחבורה ציבורית כתוב כל שעתיים
אז מה נכון??
אני צריכה לדעת על מחר דחוף
מי שיודע אבל ברור לא נדמה לי;) ועדיף מעכשיו בבין הזמנים אודה מאד מאד למידע

• הוסף לסימניות
וזה מהאתר שלהם

980 בני ברק צפת שישי 09:30 13:30 הצג פרטי קו
980 בני ברק צפת שישי 11:30 15:30 הצג פרטי קו
980 בני ברק צפת שישי 13:30 17:30 הצג פרטי קו
984 בני ברק צפת שישי 11:15 15:15 הצג פרטי קו
984 בני ברק צפת שישי 13:15 17:15

• הוסף לסימניות
קו 980 - זה של נתיב אקספרס
ואם את מחליטה לנסוע איתם, אני ממליצה לך ללכת לתחנה ראשונה כדי שלא תגלי שבאמצע המסלול הוא "חתך" לגהה ודילג על שאר התחנות, כמו שקרה לנו!
(במחשבה שניה, אולי עדיף שלא תלכו לתחנה ראשונה, ככה אם הוא יברח לכם, תקבלו פיצוי של 100 ש"ח לכל אחד מהתובעים, כמו שאנחנו (עוד לא) קיבלנו!!! (בשיחה עם הנציג זה מה שסוכם, טכנית, ההמחאה עוד לא הגיעה בדואר - כבר עבר שבוע...)

• הוסף לסימניות
מנסיון של יותר מפעם אחת (בימי שישי)
ללכת לתחנה הראשונה!!!!!
זה מאד מאכזב לחכות חצי שעה ולראות אותו עובר ולא פותח כי אין מקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1350310:
מנסיון של יותר מפעם אחת
ללכת לתחנה הראשונה!!!!!זה מאד מאכזב לחכות חצי שעה ולראות אותו עובר ולא פותח כי אין מקום.

שאלה לחברת "נתיב אקספרס":
גם אם כל האנשים ילכו לתחנה ראשונה, זה לא יעזור לכולם, כי האוטובוס האחד שהוצאתם לא יספיק גם שם.... אז אולי תפנימו שאנשים רוצים ליסוע איתכם ותתגברו את הקוים בהתאם?!?!?!:confused:
עיין ערך קו 613 לנתניה, שבימי העומס (חופשת הקיץ=ים) התמלא במלואו (כולל 10 נוסעים בעמידה) כבר בתחנה רביעית!
אני אישית חיכיתי לו בתחנה אחרונה ועברו 4 אוטובוסים מלאים בלי לעצור! האישה שלצידי דיווחה שבשבילה זה כבר האוטובוס ה-7!!!!!:eek: (מסכנה, שעה וחצי, עם 4 ילדים קטנים ולבסוף חזרה בפחי נפש על עקבותיה...)

וסליחה שכאן זה לא באמת חברת "נתיב אקספרס" ואתם לא צריכים לסבול את השאלות שיש לי אליהם.
ותודה, שנתתם לי בכל אופן להגיב כאן (ולפרוק את העצבים על המקלדת) ואם imaof תצליח להגיע בכל אופן לצפת כי היא רצה לתחנה ראשונה, והיה זה שכרי! ושכרכם!

• הוסף לסימניות
תקשיבו, נתיב אקספרס זה לא בדיוק חברה שאפשר להידבר איתה :(.
מנסיון כואב ומעצבן...
הם יכולים לבטל פתאום קו בלי להודיע, או להתעכב בשעה ויותר. כששלחתי להם תלונה, התשובה שלהם הייתה: "אנחנו מודעים, אבל לא מפצים". וזה במקרה שאוטובוס שהיה אמור לצאת מתחנה ראשונה בשבע יצא בעשרה לשמונה, וכמובן שהגיע לכמה תחנות אחר כך אחרי חצי שעה...
תחכו מוקדם בתחנה, ותתפללו שיהיה לכם מקום נורמלי ונסיעה הגיונית....

• הוסף לסימניות
לתשומת לב - בבין הזמנים יש רק תחנה אחת בני ברק ברחוב חזון איש (מול בית העלמין)

• הוסף לסימניות
980 יש בכל העיר, קודם בררתי לגבי חמישי בלילה.
(לא יודעת מה לגבי שאר הימים)

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלונטי...
יש כמה קוים,
980 הוא מב"ב לצפת ועוצר בדרך בעפולה מרון ועוד כל מיני מקומות
984 מגיע ג"כ לחצור ותלוי בחשק של הנהג אם להגיע גם לצפת (!!!)
981 ישיר ומהיר, לא אמור להיות עצירה אלא רק אם משהו מבקש.
וכל זה בתקוה שהנהג מכיר את הדרך והמסלול שלו.
כל הקוים לצפת (למעט ת"א) שיכים לנתיב אקספרס והשרות של בני דודינו

• הוסף לסימניות
והמלצתי, אם אין לכם מה לחפש בחצור הגלילית אל תסעו בקו 984!!!

• הוסף לסימניות
ידוע שכדי ליסוע לצפת
צריך להגיע לתחנה ראשונה (חזון איש מגדל המים)
בתחנה אחרונה אין סיכוי!!
גם בזמנים רגילים, אז בבינזמנים בכלל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה