כללי מישהו יכול לייעץ לי?

• הוסף לסימניות
לגבי פונט יפה, ברור, עכשווי, ושישאר בגדר הרבני, לצורך הזמנה לחתונת בת של רב?
תודה ליועצים,

• הוסף לסימניות
הקפצה

מישהו יכול לעזור? אולי בכל אופן?

• הוסף לסימניות
של איזה חברה?

• הוסף לסימניות
פחות התחום שלי אבל אני משתמשת הרבה ב"קידוש" ו"מזל"

• הוסף לסימניות
ספרדי של פונטביט
במשקל קל וכבד

• הוסף לסימניות
אצל מסטרפונוט- קשה מאוד למצוא פונט איכותי יפה באמת לצורך שלך...
לפונטביט- יש כמה כמו: ליברונה. ספרדי ועוד...
לפונטייפ- יש את תמר, בשמחעס, נצח ועוד כמה של פלרון.

• הוסף לסימניות
רוקוקו
הפונט שלי להזמנות

• הוסף לסימניות
אשר של פונטביט, נצח של פונטייפ, וגם למסטרפונט יש כמה יפים - מידבר, ברכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;602788:
אשר של פונטביט, נצח של פונטייפ, וגם למסטרפונט יש כמה יפים - מידבר, ברכה, קלף.

נצח של פונטייפ זה פונט מדהים אבל לא מתאים לדרישות שביקשה "מרחבים".
נראה לי שתמר יכול מאד להתאים כמו שכתבה שיר770
גם קלף של מסטרפונט לא עונה בכלל להגדרה "עכשוי" למרות שהוא די נפוץ להזמנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה