עזרה מישהו יכול לעזור לי להוסיף קטע בקורות חיים?

• הוסף לסימניות
אשמח ממש לעזרה איך להוסיף קטע בקורות חיים בתחום התכנות.. מישהו מבין בזה ויכול לעזור?

• הוסף לסימניות
מה בדיוק את צריכה ?
לערוך קובץ WORD? או שיש לך קורות חיים על דף ואת רוצה חדש עם תוספות .? או שאת לא יודעת איפה לשבץ את התוכן הנוסף..

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ וורד אני לא יודעת איך לסגנן את התקופה שאני רוצה להוסיף.. את תדעי לעזור לי לעשות את זה בתחום ההיטק..

• הוסף לסימניות
אז אני מבינה שאת צריכה עזרה בסגנון, אני יכולה לנסות לעזור לך אבל לא מבטיחה כי אני עדיין לא ממצליחה להבין במה בדיוק מדובר.
אני כן יכולה לומר לך שבדרך כלל קורות חיים מחולקים לפי חלוקת זמן ועבודה - מההווה לעבר, אם כי הדבר שאת רוצה להוסיף אמור להיות ברור היכן הוא ישובץ בקורות חיים שלך לפי תקופת הזמן.

• הוסף לסימניות
משהי יכולה לתת לי חוות דעת על קו"ח שכתבתי?
(פעם ראשונה, מסיימת עכשיו לימודים...)
תודה.

• הוסף לסימניות
משהי יכולה לתת לי חוות דעת על קו"ח שכתבתי?
(פעם ראשונה, מסיימת עכשיו לימודים...)
תודה.
אני בשמחה
יצא לי לראות הרבה קוח של תכנות
אבל אני לא מידי מבינה

• הוסף לסימניות
לא כותבים פה מיילים. 1. פרטיות. 2. למנועה הטרדות והצקות במייל .(יש כאלה שמחפשים את זה)

תעלי אולי לכאן וכמובן ללא הפרטים אישיים .

• הוסף לסימניות
מי יכולה בבקשה לכתוב כללים לכתיבת קורות חיים?

• הוסף לסימניות
@ברנדה לא מומלץ בכלל!
1. אל תעלי קבצים שאינם צילומי מסך.
2. אל תזכירי מקום לימודים/אופי וכו'
3. וכמובן, אל תעבירי אותם למייל של מישהי נחמדה (מישהו?) שתשמח לעזור, אלא אם היא מאומתת.
קיצור - קו"ח ופורום פתוח פחות:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה