מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• הוסף לסימניות
החלון הזה קופץ לי כל 5 דקות בערך ואין לי מושג למה זה קשור.
הבו עצה! תודה!

קבצים מצורפים

• בעיה גדולה.jpg
    KB 163.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אין כאן מומחים??? אני צריכה הצלה דחוף! זה תוקע לי את המחשב ועושה לי בעיות רבות! אנא!

• הוסף לסימניות
במקרים כאלו יש לבדוק את מנהל המשימות שלך ולראות מה פועל כאשר תיבת הדו שיח מופיעה.

בנוסף למטה בתיבת הדו שיח מופיע מה מקור הבעיה
ובמקרה זה הינו קובץ תהליך של סוס טוריני שנכנס למחשב ומאיץ את ההמעבד ל100% תפוקה
ניתן לראות את זה במנהל המשימות שתהליכי המעבד כבר 100%

יכול לגרום לנפילות ולעייפות החומר בצורה מהירה של המעבד

אנטי וירוס טוב ובשורות טובות

• הוסף לסימניות
אמן תודה. למה זה קורה?

• הוסף לסימניות
מליון סיבות "טובות"

לא יודע מה הנוהל של המשמש במחשב לגבי החזקת הגנות טובות
מה נוהל לגבי הכנסת רכיבים בעלי נתונים שונים למחשב כגון כרטיסי זיכרון מבוססי FLASH ועוד

• הוסף לסימניות
spoolsv.exe הוא שירות ההדפסה של windows - כנראה שיש לך תקלה בדריוור של המדפסת או בהתנגשות של תוכנה שמשתמשת בדריוור הנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה