מישהו יכול לפרש לי טקסט?

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה בקשר לזכויות יוצרים של אתר באנגלית
אני אשמח מאוד אם תעזרו לי.
אני רוצה לקחת איזה עיצוב מאיזה אתר שקורא לעצמו חופשי.
בכדי לעצב לישיבה פירסום שיופיע באיזה אתר.
(אני רק לא רוצה לסבך אותם).
אני לא לוקח להם כסף,
אז רציתי לדעת אם יש בזה בעיה לפי מה שכתוב כאן.
תודה

1. Information We Collect Our Website typically collects three kinds of information about you: (a) information that you provide which personally identifies you; (b) information that does not personally identify you which we automatically collect when you visit our Website or that you provide us; (c) information collected by advertising networks.
    1. Personally Identifiable Information: Our definition of personally identifiable information includes any information that may be used to specifically identify or contact you, such as your name, address, e-mail address, phone number, etc. As a general policy, to facilitate the use of our content, you must provide personally identifiable information when registering.
    2. Non-Personal Information: Our definition of non-personal information is any information that does not personally identify you. Non-personal information can include certain personally identifiable information that has been de-identified; that is, information that has been rendered anonymous. We obtain non-personal information about you from information that you provide us, either separately or together with your personally identifiable information. We also automatically collect certain non-personal information from you when you access our Websites. This information can include, among other things, IP addresses, the type of browser you are using (e.g., Internet Explorer, Firefox, Safari, etc.), the third party website from which your visit originated, the operating system you are using (e.g., Vista, Windows XP, Macintosh OS, etc.), the domain name of your Internet service provider (e.g., America Online, NetZero, etc.), the specific areas of the Website that you visit, and the duration of your visit
    3. Advertiser Information:We allow third-party companies to serve ads and/or collect certain anonymous information when you visit our web site. These companies may use non-personally identifiable information (e.g., click stream information, browser type, time and date, subject of advertisements clicked or scrolled over) during your visits to this and other Web sites in order to provide advertisements about goods and services likely to be of greater interest to you. These companies typically use a cookie or third party web beacon to collect this information. To learn more about this behavioral advertising practice or to opt-out of this type of advertising, you can visit networkadvertising.org.

תודה,

• הוסף לסימניות
תרגום כללי

יש כאן הסבר על המידע האישי שנאסף ע"י האתר ואתה אמור להסכים לשימוש שלהם במידע,
מידע שאתה סיפקת לאתר (כגון: מייל, אזור, טלפון וכו')
מידע שהאתר אוסף עליך (כגון: סוג הדפדפן, כתובת המחשב, מערכת ההפעלה וכו')
ומידע דרך גוף שלישי - אתרי פרסום וכדו' שמשתפים פעולה עם האתר הנ"ל

• הוסף לסימניות
לא קראתי כמעט, אבל זה לא נראה לי מדבר על זכויות יוצרים. אלא על חוקי הפרטיות באתר

• הוסף לסימניות
אם יעזור--
זה התרגום של גוגל---

מידע שאנו אוספים באתר האינטרנט שלנו בדרך כלל אוסף שלושה סוגים של מידע אודותיך: (א) מידע שאתה מספק אשר מזהה אותך באופן אישי; (ב) מידע שאינו מזהה אותך באופן אישי שבו אנחנו באופן אוטומטי אוספים כאשר אתה מבקר באתר האינטרנט, או שאתה מספק לנו שלנו; מידע (ג) שנאסף על ידי רשתות פרסום.
מידע המאפשר זיהוי אישי: ההגדרה של מידע אישי מזהה שלנו כוללת את כל מידע שעשוי לשמש כדי לזהות באופן ספציפי, או ליצור איתך קשר, כגון שמך, הכתובת, כתובת דואר אלקטרוני, מספר טלפון, וכו 'כמדיניות כללית, כדי להקל על השימוש התוכן שלנו, עליך לספק מידע אישי מזהה בעת הרשמה.
מידע שאינו אישי: ההגדרה של מידע שאינו אישי שלנו היא כל מידע שאינו מזהה אותך באופן אישי. מידע שאינו אישי יכול לכלול פרטי זיהוי אישי מסוימים שכבר דה מזוהה; כלומר, מידע שכבר שניתנו בעילום שם. אנו מקבלים מידע שאינו אישי אודותיך ממידע שאתה מספק לנו, בין אם בנפרד ובין ביחד עם פרטי זיהוי האישי שלך. אנחנו גם באופן אוטומטי אוספים מידע שאינו אישי מסוים ממך בעת הגישה לאתרי האינטרנט שלנו. מידע זה יכול לכלול, בין היתר, כתובות IP, סוג הדפדפן בו אתה משתמש (לדוגמא, Internet Explorer, Firefox, Safari, וכו '), האתר של הצד השלישי שממנה הביקור שלך מקורו,, מערכת ההפעלה בה אתה משתמש ( לדוגמא, Vista, Windows XP, Macintosh OS, וכו '), את שם הדומיין של ספק שירותי אינטרנט (למשל, אמריקה אונליין, NetZero, וכו'), האזורים הספציפיים באתר שאתה מבקר, ואת משך הזמן של הביקור שלך
מידע למפרסם: אנו מאפשרים לחברות צד השלישי כדי להציג מודעות ו / או לאסוף מידע אנונימי מסוים כאשר אתה מבקר באתר האינטרנט שלנו. חברות אלה עשויות להשתמש במידע שאינו מאפשר זיהוי אישי (לדוגמא, לחץ על מידע זרם, סוג הדפדפן, שעה ותאריך, נושא של פרסומות לחצו או לגלול מעלה) במהלך הביקורים שלך בזה ובאתרי אינטרנט אחרים על מנת לספק פרסומות למוצרים ושירותים סביר להיות עניין גדול יותר אליך. חברות אלה משתמשות בדרך כלל עוגייה או משואת אינטרנט של צד שלישי כדי לאסוף את המידע הזה. כדי ללמוד עוד על פרקטיקת פרסום התנהגותי זה או opt-out מסוג זה של פרסום, אתם יכולים לבקר networkadvertising.org.

• הוסף לסימניות
אה זה לא מדבר על זכויות יוצרים בכללל,
אז רגע אני יחפש באתר שמה
תודה בכל אופן

• הוסף לסימניות
שכתוב non commercial use זה אומר שאני לא יכול לעצב לישיבה משהו בחינם, והם יפרסמו אותם באתר אינטרנט?
או שאני כן יכול כיון שאני לא לוקח כסף?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר שאני יכול לעשות לישיבה , באנר בכדי שתפרסם אותה באינטרנט לצורך פרסום שהם שולחים נציגים לחו"ל
שוב, אני לא לוקח כסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה