כללי מישהו יכול לפתוח ל קובץ Sit ולשלוח לי

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אפשר גם לשלוח למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נ.ב. מצו"ב קובץ 'זיפ' שבתוכו הקובץ SIT.

קבצים מצורפים

• agam hakasum.zip
    3.3 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
נסיתי ולא הלך לי.
(Microsoft .net Framework, StuffitExpander, Extractnow, ושום דבר לא עבד. גם שיניתי את הסיומת לSitx וגם לא עבד. התייאשתי)

• הוסף לסימניות
ניסיתי מנדי מכמה מחשבים ופשוט לא הלך.

אני מקווה שהסתדרת.

• הוסף לסימניות
הצלחתי! הקובץ יעלה בהמשך.

קבצים מצורפים

• EDITV0_1.rar
    3.2 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
השאלה עכשיו זה איך?
באיזה תוכנה פתחת את זה?

• הוסף לסימניות
חשבתי כבר כולם יצאו לחופשת חנוכה ואף אחד לא יעזור לי...

עכשיו אני מבין שכולם היו עסוקים ב...לעזור לי. תודה רבה לכולם.

תודה מיוחדת להדס

• הוסף לסימניות
הדס, אנחנו מחכים לתשובה...

• הוסף לסימניות
אכן כמו שאמרה בלה בלה בל הקובץ אמור להיפתח במק בלי בעיות מיוחדות.
אבל בפי סי זה קצת יותר מסובך, ה - StuffitExpander החינמי לא פותח אותו, אלא רק "אחיו הגדול" ה - StuffitDeluxe, שהורדתי אותו לגירסת ניסיון ל-30 יום.

ודרך אגב, טיפ להרבה קבצים שאנחנו לא יודעים באיזה פורמט הם, לפתוח בפנקס רשימות, במקרים רבים בשורות הראשונות של הקובץ יש מידע, או מילת מפתח כלשהי שעוזרים לנו לדעת איזה קובץ זה.

• הוסף לסימניות
התוכנה שיותרת את הsit ניתנת להורדה גם לpc..

בהמשך אשתדל להביא לינק..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה