כללי מישהו/י יכול לעזור לי עם כלי ה-gradient mesh?אני נתקעת במשהו

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה שאותה אני רוצה ליצור באילוסטרייטור בעזרת כלי ה gradient mesh
לצורך כך אני יוצרת מלבן ללא צבע מילוי - מגדירה אותו כ gradient mesh ואז אוטומטית הוא צובע לי משום מה את המלבן בלבן ואז כשאני באה לדגום צבעים מהתמונה זה דוגם לי רק את הצבע הלבן של המלבן
מה אני עושה כדי שהמלבן ישאר ללא צבע מילוי כאשר אני מגדירה אותו gradient mesh???

• הוסף לסימניות
בכלי המש אין אפשרות שלא יהיה צבע
אלא הוא נצבע אוטומט בצבע חזית ומשנים צבע ע"י דגימה לכל נקודה
לכן כשמציירים מתמונה אחרת אז התמונה צריכה להיות בשכבה אחת ללחוץ פעמיים על השכבה ולהשאיר וי רק בtemplet
ואת המש יוצרים בשכבה נפרדדת וכדי שיראו במהלך העבודה רק קווי מתאר לחצי crl+y

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי אבל זה דוגם לי צבע לבן במקום את הצבע שלהתמונה בגלל שהמלבן נצבע בלבן

• הוסף לסימניות
תסגרי את העין של שכבת המש (עם ctrl) כך שישארו רק קוי הרשת, אח"כ תתחילי לדגום מהשכבה שמתחתה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהדגימה מהתמונה צריכה להעשות עם שיפט לאחר בחירת נקודה מהמש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה