דרוש מידע מישהו כאן התנסה עם אור ביטוח בתביעות, לא בגרר.

• הוסף לסימניות
הם נותנים ביטוח בזול השאלה אם יש פה לאנשים נסיון איתם

• הוסף לסימניות
מבחינת המחיר הם הכי זולים אבל לא מטפלים בתביעות הייתי צריך שיגישו תביעה לצד ג' ולא רצו לטפל, עדיף לשלם עוד 100 ש"ח בשנה ולקבל שירות (אני באופן אישי עברתי לסוכנות ביטוח רקאנטי בינתיים מרוצה)

• הוסף לסימניות
הם נראה לי מביאים מחיר זול כי הם מצהירים שזה עובדי מדינה וזה לא באמת נכון השאלה אם יש למישהו נסיון

• הוסף לסימניות
במילה אחת.שם של חברה שהעלו פה. שמעתי על תלונות לא מעטות שהוא עושה בזול כי הוא מקמבן אבל אם חלילה נזקקים לשירותיו הרבה פעמים הסתבכו וזה נגמר בזה שתכלס לא היה ביטוח. כדאי לברר טוב טוב לפני שסוגרים ביטוח

• הוסף לסימניות
אני דווקא מרוצה
יש להם חודש או חדשיים בשנה שאז הם עמוסים בטירוף והם לא עונים,
כי הם סוגרים ביטוח לכל הרכבים של הועדים,
צריך רק להגיע לפקידה שמטפלת בתביעות ומאז זה בקלות
לי הייתה בעה,
ארך לי כמה זמן להשיג אותם,
תכלס עכשיו הפקידה ממש עוזרת,
(הם לא הביאו לי עו"ד לא יודע אם זה אמור להיות כלול)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה