מישהו מבין בדרופבוקס?

• הוסף לסימניות
שימו לב על אייקון של דרופבוקס למטה ליד השעון יש איקס אדום
זה הופיע אתמול בכל המחשבים שיש לי שיתוף איתם לאחר שניסיתי לשתף קובץ עם גרפיקאית מירושלים
בנוסף יש את ההודעה המוזרה הזאת שאני לא הבין מה היא וכאשר אני לוחץ על הקישור של יותר פרטים הוא מביא לי דף אינטרנט עם שגיאה 404

יש לי חב' פרו בתוקף
וכן, אני מצליח לשתף אבל לאט יותר באופן משמעותי

תודה מראש לעונים
ערן

קבצים מצורפים

• Screenshot 2016-10-26 13.06.53.png
    Screenshot 2016-10-26 13.06.53.png
    KB 25.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
האיקס למטה מראה שהדרופבוקס לא מחובר לאינטרנט.
אולי יש לך בעיה ברשת או משהו.
תנסה להפעיל מחדש את המחשב בדרך כלל זה אמור לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
כשיש איקס אדום, לפעמים זה מורה על הודעה או התראה שאינו נותן להמשיך לפני שעונים על הדרישוות שלו בכן או בלא.
לפי מיטב זכרוני, היה לי גם משהו כזה, ואני חושב שהוא מציע לך סוג חדש של סינכרון בין הקבצים מתוך האימייל עצמו. לחצו על lern mor ואני חושב שאחר כך ההתראה תרד

• הוסף לסימניות
כתוב שם שאתה צריך ללחוץ כפתור ימני ולבחור את האפשרות של שמירת קובץ מקומי.
אין לי מושג איפה מחילים את זה על התיקיה או על הקובץ הבעייתי. הייתי מנסה על הקובץ הבעייתי.

• הוסף לסימניות
כשאני לוחץ lern mor אני מגיע לעמוד אינטרנט עם בעיה 404
עשיתי מס' פעמים רסטרט למחשב ואפילו לראוטר ולא עזר
מה עוד שהדרופבוקס עובד אבל לאט קובץ ששוקל 3 מ"ב עובר בשעה ואני גולש על פס רחב במיוחד
200 מ"ב של הוט

מעבר לכן המחשב ממנו אני מעלה/מוריד קבצים הנו מחשב בעל 64 GB RAM עם מספיק מקום איחסון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה