בקשה מישהו מחפש אורחים לשבת? ;)

• הוסף לסימניות
2 בחורות רוצות להרגיש את אלול של ירושלים!!
אולי אתם אוהבים לארח? (בשבת הקרובה כ' אלול)
אשמח לקשר בינכם
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אין לי איך לעזור אבל ירושלים זה משהו מאד כולל
כאילו, לא יודעת אם "אלול" ברמות או בנווה יעקב שונה מ"אלול" של בית שמש
את מתכוונת אולי לעיר העתיקה?

• הוסף לסימניות
הן בחורות מבוגרות עם שיקול דעת משלהן..
מעניין שחשבת שזה בכלל אופציה לשלוח 2 בנות למשפחה שלא מכירים..
לא הייתי שולחת גם אישה בת שלושים השיקול דעת צריך לבוא לפני שמגיעים למשפחה לא מוכרת
זו דעתי

• הוסף לסימניות
במיוחד כשזה שבת, שאחרי שבאים ורואים שלא לענין לדוגמא, אין אפשרות לעשות רוורס כי לאן יכלו.

בכל אופן, אנחנו מארחים הרבה בנות, והיינו שמחים, אבל לא בירושלים :)

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא הייתי שולחת גם אישה בת שלושים השיקול דעת צריך לבוא לפני שמגיעים למשפחה לא מוכרת
זו דעתי
את צודקת. באמת השיקול דעת יבוא לפני כמובן.
באמת אולי כדאי לפתוח אשכול של אנשים שמארחים לשבתות. יש הרבה משפחות שממש נהנות מזה. והרבה בחורות שמחפשות לפעמים איפה להיות..

• הוסף לסימניות
במיוחד כשזה שבת, שאחרי שבאים ורואים שלא לענין לדוגמא, אין אפשרות לעשות רוורס כי לאן יכלו.

בכל אופן, אנחנו מארחים הרבה בנות, והיינו שמחים, אבל לא בירושלים :)

בהצלחה
נכון זה באמת שיקול רציני..

מיוחד מאד שאתם מארחים! איפה אתם גרים?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
את צודקת. באמת השיקול דעת יבוא לפני כמובן.
באמת אולי כדאי לפתוח אשכול של אנשים שמארחים לשבתות. יש הרבה משפחות שממש נהנות מזה. והרבה בחורות שמחפשות לפעמים איפה להיות..
למה הן מחפשות איפה ליהות? משעמם להם כאילו?

• הוסף לסימניות
למה הן מחפשות איפה ליהות? משעמם להם כאילו?
אני מקווה שאת שואלת בתמימות
אז כן , כדאי לדעת שרווקות הרבה פעמים מחפשות איפה להיות. כי לא תמיד נח להן להיות בבית. הן רוצות קצת גיוון וכו'
יש הרבה סיבות למה..

• הוסף לסימניות
אני מקווה שאת שואלת בתמימות
אז כן , כדאי לדעת שרווקות הרבה פעמים מחפשות איפה להיות. כי לא תמיד נח להן להיות בבית. הן רוצות קצת גיוון וכו'
יש הרבה סיבות למה..
יכול להיות שהן מחפשות גיוון
אבל מכאן ועד לחפש בפרוג משפחה אלמונית קצת מוגזם
למה הן לא יכולות לשכור יחידה באחת מהשכונות הנ"ל לשבת אחת?
או לחשוב על קרובי משפחה רחוקים באזורים האלו שיכולים לארח או לחשוב על משפחות מתאימות שהם מכירים?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהן מחפשות גיוון
אבל מכאן ועד לחפש בפרוג משפחה אלמונית קצת מוגזם
למה הן לא יכולות לשכור יחידה באחת מהשכונות הנ"ל לשבת אחת?
או לחשוב על קרובי משפחה רחוקים באזורים האלו שיכולים לארח או לחשוב על משפחות מתאימות שהם מכירים?

וואוו זה מדהים עד כמה אנשים חושבים שהם יודעים הכי טוב מה נכון ומה ראוי ואיך לעשות. והאם זה מוגזם או לא מוגזם.
לא ביקשתי שיביעו דעה על העניין. ממש לא!! ביקשתי עזרה..
בסך הכל פרוג זאת קבוצה של אנשים משלנו.. ואפשר גם לראות מי מציע ולהחליט..
מה אתן יודעות מאיפה נובעת השאלה? מה עומד מאחורי זה?
כל כך חבל שאין סובלנות
ובמקום לחשוב ולהציע עזרה אתן עסוקות בלהגיד למה זה לא נכון..
חבל על זמני ועל זמנכן. לא יעיל ההתעסקות בזה!

שיהיה שבת שלום!

• הוסף לסימניות
וואוו זה מדהים עד כמה אנשים חושבים שהם יודעים הכי טוב מה נכון ומה ראוי ואיך לעשות. והאם זה מוגזם או לא מוגזם.
לא ביקשתי שיביעו דעה על העניין. ממש לא!! ביקשתי עזרה..
בסך הכל פרוג זאת קבוצה של אנשים משלנו.. ואפשר גם לראות מי מציע ולהחליט..
מה אתן יודעות מאיפה נובעת השאלה? מה עומד מאחורי זה?
כל כך חבל שאין סובלנות
ובמקום לחשוב ולהציע עזרה אתן עסוקות בלהגיד למה זה לא נכון..
חבל על זמני ועל זמנכן. לא יעיל ההתעסקות בזה!

שיהיה שבת שלום!
אני חושבת שהיא לא התכוונה לזה,

בתור משפחה שמארחת הרבה פעמים, יכולות להיות הרבה סיבות לאירוח - הרבה פעמים זה בנות מתחזקות, או בנות מחו"ל שבאו שנה לארץ וחוות את המקום, או בנות ממשפחות קצת קשות שצריכות אוורור וכו'

לא קורה הרבה, שקבוצות בנות ממקום רגיל, בשביל הגיוון מחפשת מישהו שיארח, ולא מתארגנות לבד לשהות במקום שרוצות, אז זה נשמע שמה שרצתה להבין אם יש סיבה וזה ענין של עזרה, או שזה לא משהו קריטי אלא בשביל הכיף שזה גם חסד גדול, אבל כנראה בשיקולים של אנשים פחות התאמצו על זה.

מקוה שתמצאו משהו מתאים, ותהנו! בירושלים יש כמה משפחות אמירקאיות באזור של העיר העתיקה שתמיד מזמינות מי שרוצה, אבל אין לי לצערי פרטי קשר.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהיא לא התכוונה לזה,

בתור משפחה שמארחת הרבה פעמים, יכולות להיות הרבה סיבות לאירוח - הרבה פעמים זה בנות מתחזקות, או בנות מחו"ל שבאו שנה לארץ וחוות את המקום, או בנות ממשפחות קצת קשות שצריכות אוורור וכו'

לא קורה הרבה, שקבוצות בנות ממקום רגיל, בשביל הגיוון מחפשת מישהו שיארח, ולא מתארגנות לבד לשהות במקום שרוצות, אז זה נשמע שמה שרצתה להבין אם יש סיבה וזה ענין של עזרה, או שזה לא משהו קריטי אלא בשביל הכיף שזה גם חסד גדול, אבל כנראה בשיקולים של אנשים פחות התאמצו על זה.

מקוה שתמצאו משהו מתאים, ותהנו! בירושלים יש כמה משפחות אמירקאיות באזור של העיר העתיקה שתמיד מזמינות מי שרוצה, אבל אין לי לצערי פרטי קשר.
תודה על התגובה שלך! סוף סוף תגובה שרואה שיש נשמות מאחורי המקלדת..
אני יכולה להבין מאיפה באה ההודעה שלה
אבל חושבת שאם היינו קצת עם יותר אכפתיות וחמלה בוודאי הגאולה כבר היתה מגיעה..
זה נכון מאד מה שאת מתארת
לצורך העניין וההבנה של כולן אולי כדאי שאפרט קצת יותר
הן חיפשו מקום לשכור דירה. זה לא תמיד קל. וגם חשבנו על עוד חברות. וזה גם לא תמיד קל.
בנות רווקות מבוגרות קצת יותר, מתקשות בזה. והגיוני שהן לא רוצות לעשות שבת רק 2 בנות.
אז הן חשבו על רעיון להתארח..
זה לא חייב משהו אקוטי. לא איזה סיפור דרמטי. בסך הכל שותפות ועזרה הדדית בעם ישראל.
לא חייבים להציע לא חייבים להסכים.
אבל היו פה תגובות ממש לא נעימות ולא מועילות

• הוסף לסימניות
אני רק יכולה להוסיף לך ש"גדולה הכנסת אורחים יותר מקבלת פני שכינה"
והכנסת אורחים זה לארח דווקא
מישהו שצריך את זה,
ואז זה בהידור גדול.
אני בטוחה שתוך כדי שיחה אפשר להבין אם זה מתאים לכן האירוח.
וכן... יש כל מיני מצבים וכל הכבוד למי שמחזיקה ומחפשת דרך להחזיק את עצמה, מעריכה.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה שלך! סוף סוף תגובה שרואה שיש נשמות מאחורי המקלדת..
אני יכולה להבין מאיפה באה ההודעה שלה
אבל חושבת שאם היינו קצת עם יותר אכפתיות וחמלה בוודאי הגאולה כבר היתה מגיעה..
זה נכון מאד מה שאת מתארת
לצורך העניין וההבנה של כולן אולי כדאי שאפרט קצת יותר
הן חיפשו מקום לשכור דירה. זה לא תמיד קל. וגם חשבנו על עוד חברות. וזה גם לא תמיד קל.
בנות רווקות מבוגרות קצת יותר, מתקשות בזה. והגיוני שהן לא רוצות לעשות שבת רק 2 בנות.
אז הן חשבו על רעיון להתארח..
זה לא חייב משהו אקוטי. לא איזה סיפור דרמטי. בסך הכל שותפות ועזרה הדדית בעם ישראל.
לא חייבים להציע לא חייבים להסכים.
אבל היו פה תגובות ממש לא נעימות ולא מועילות
מסכימה מאוד

וכל הכבוד לך על הרצון לתווך ולעזור לבחורות
ואני דווקא חושבת שזה מאוד הגיוני ונורמלי לחפש דרך פרוג
אחרי כן מדברים בטלפון ומכירים ובודקים את מתאים או לא

בהצלחה!
אני אנסה לחפש לך שמות אני מכירה כמה משפחות באזור המבוקש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....