דרוש מידע מישהו מכיר את דקור פר דניאל?

• הוסף לסימניות
יש להם סניף בחולון ובדי סיטי.
הזמנתי אצלם חיפויי קיר ושילמתי כבר על ההזמנה, אמרו שהאספקה תהיה בתחילת שבוע זה, בפועל לא הגיע, אני מנסה להתקשר אליהם הרבה ולא עונים.
למישהו יש נסיון איתם בעבר? הם אמינים?
מקווה שלא עקצו אותי...

• הוסף לסימניות
יש להם סניף בחולון ובדי סיטי.
הזמנתי אצלם חיפויי קיר ושילמתי כבר על ההזמנה, אמרו שהאספקה תהיה בתחילת שבוע זה, בפועל לא הגיע, אני מנסה להתקשר אליהם הרבה ולא עונים.
למישהו יש נסיון איתם בעבר? הם אמינים?
מקווה שלא עקצו אותי...
הי
גם אני הסתבכתי איתם על חיפוי קיר אבל לא רק
מה קרה אצלך ? הגיעו בסוף ?

• הוסף לסימניות
בסוף הגיע אחרי כמעט חודשיים.
מה היתה ההסתבכות אצלכם?
אצלי לקח לו 4 חודשים להגיע ורק אחרי איום על מכתב עו״ד וביקור בחנות שלו בחולון עם צעקות וכו׳.
הזמנתי חיפוי קיר, מראות עם לד מובנה, מזנון לפי מידה וכיסאות בר.
אין שום פריט שהיה תקין, ההתקנה הייתה חלקית ועל פנים. נאלצתי להפעיל את הקבלן שלי כדי לתקן את הנזקים ולהשלים את העבודה התקנה.
בקיצור סיפור ארוך כואב ומאוד מתסכל, במיוחד כי הוא, הבעל עסק לא מבין שהוא לא בסדר. כנראה חי במציאות אחרת …

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה