כללי מישהו מכיר את וורד?

• הוסף לסימניות
לקוח ביקש ממני להטמיע בלנק בקובץ וורד
שמרתי אותו כ-jpg ומיקמתי בתור כותרת עליונה.

אח"כ כיוונתי את השוליים שיתאימו לבלנק-
וכאשר אני מזרימה טקסט הוא מקליד שורה אחת ואז עובר לעמוד הבא!
מה הבעיה?

צפה בקובץ המצורף 205075

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 162.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תנסי להגדיר גלישה לתמונה מאחורי הטקסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;1349729:
לקוח ביקש ממני להטמיע בלנק בקובץ וורד
שמרתי אותו כ-jpg ומיקמתי בתור כותרת עליונה.

אח"כ כיוונתי את השוליים שיתאימו לבלנק-
וכאשר אני מזרימה טקסט הוא מקליד שורה אחת ואז עובר לעמוד הבא!
מה הבעיה?

צפה בקובץ המצורף 205075

צריך למקם את הבלאנק כגלישת טקסטט "מאחורי הטקסטט"

נ.ב. אם כבר מדברים על בלאנק בווארד, אז יש אופציה (שלא כולם מכירים) לשמור את הבלאנק כ"בלאנק קבוע" ככה שכל פעם שעושים שינויים בבלאנק (המקורי, לא במסמך שנוצרו מהבלאנק), הוא מבקש אוטומטי שמירה בשם.
ככה יוצא לנו שהבלאנק המקורי נשאר תמיד נקי, ויש לנו בלאנק ריק זמין בכל עת (אני מגדיר בדר"כ בלאנק קבוע בגולד A4 ובגודל A5 - ואני עובד רק על המסמך הזה)

לעשיית בלאנק קבוע:שמור בשם/שמור כסוג/word template/שמור

בהצלחה

• הוסף לסימניות
עדיף להדביק את הבלנק בכותרת עליונה ותחתונה עם ההגדרה של מאחורי הטקסט, וכמו שיעקב וולף אמר, לשמור את הקובץ כתבנית.

• הוסף לסימניות
ייתכן שזה גם הגדרה בוורד - של הפיסקה

• הוסף לסימניות
וואו!!!! לא יאומן כמה אפשר להחכים מאשכולות שאחרים פותחים!
בשבוע האחרון התבקשתי לכתוב מודעות עם בלאנק בוורד ומחוסר ידיעה עשיתי ריבוע לבן שהגדרתי אותו כשקוף ושם כתבתי את הטקסט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה