דרוש מידע מישהו מכיר/ה חברת הכוורת - בנושא ניהול נכס?

• הוסף לסימניות
הופיעה מודעה ב"יתד" היום
מחפשת חוות דעת על ניהול נכסים של החברה
חברה שומרת שבת

• הוסף לסימניות
עושים גם שמאויות?
אם כן הם בסדר גמור

• הוסף לסימניות
מסייגת שלא מכירה אותם כמנהל נכס

• הוסף לסימניות
את מכירה את העבודה שלהם?
אינני יודעת אם הם עושים שמאויות
למה התכוונת "אם כן הם בסדר גמור,?
יש חברה בשם כוורת שעושים המון דברים בתחום הדירות
אבל לא יודעת אם אנחנו מדברות על אותה חברה.

בסדר גמור הכוונה שיצא לי להתעסק איתם והיה מצוין

• הוסף לסימניות
יש חברה בשם כוורת שעושים המון דברים בתחום הדירות
אבל לא יודעת אם אנחנו מדברות על אותה חברה.

בסדר גמור הכוונה שיצא לי להתעסק איתם והיה מצוין
כן - זו כנראה אותה חברה שמגדירה את עצמה "מרכז מקצועי לכל תחומי הנדל"ן"
במה התעבקתם איתם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ה"כוורת" זה חברה שמתמחה מאוד בענייני נדל"ן, מקום מושבה הוא בעיר חיפה יש להם יעוץ משכנתאות מעולה, שמאות, תיווך וכפי שאתם אומרים גם ניהול נכסים. אני לא יודע מי אחראי שם בחברה על הניהול נכסים, אבל בעלי החברה בן אדם אמין שמבין טוב מאוד בעולם הנדל"ן, איש עסקים מפולפל, לי היה נסיון איתו במו"מ ובשיפוץ דירה ואני יכול לומר הוא יודע לעבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה