דרוש מידע מישהו מכיר מהנדס טוב בב"ב - דחוףףף

• הוסף לסימניות
שלמה קליין
0548411055
עשה לי תוכנית להורדת עמוד לפני כמה שנים בב"ב
בעיני, זריז יסודי חרוץ וממוקד.

• הוסף לסימניות
מהנדס מוכר - גיל
לקחנו אותו והיינו ממש מרוצים

• הוסף לסימניות
אברהם חזי
מהנדס בניין ושמאי מקרקעין
מקצועי מאד!! ומתמצא טוב בחוקים ובבירוקרטיות.
0548440744

• הוסף לסימניות
רק תיקחו מישהו שלוקח אחריות ברצינות ושיחתום לכם ע"ז
שלא יהיה נזק אח"כ בגלל זה

• הוסף לסימניות
האם אפשר לתבוע מהנדס שאישר לבנות על הגג ולכן הדירה נקנתה ביותר יקר. ולאחר זמן בנין ליד שקע בגלל שאישר לבנות על גביו ועכשיו אני בא גם לבנות וכל המהנדסים רוצים שעשה עמודים מבחוץ אם אני יכול לתבוע את המהדס גלי או על העמודים או על התיקרות הדירה שהיתה עם אופציה ואיננה??????

• הוסף לסימניות
האם אפשר לתבוע מהנדס שאישר לבנות על הגג ולכן הדירה נקנתה ביותר יקר. ולאחר זמן בנין ליד שקע בגלל שאישר לבנות על גביו ועכשיו אני בא גם לבנות וכל המהנדסים רוצים שעשה עמודים מבחוץ אם אני יכול לתבוע את המהדס גלי או על העמודים או על התיקרות הדירה שהיתה עם אופציה ואיננה??????
מה אומר המהנדס הראשון?
אם הוא סבור שעדיין ניתן לבנות כפי שאמר בתחילה, על מה תתבע אותו? שיש שחולקים עליו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה