התייעצות מישהו מכיר צימר במירון?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
האם יש מישהו שמכיר וילה לאירוח במירון, עם שלוש חדרים ויותר, וסלון, במרחק קרוב לציון?
בתודה מראש.
אפשר להשאיר בפרטי.

• הוסף לסימניות
יש אתר של צימרים במירון, אתר ממש מוצלח והתמונות מאוד אמינות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי במין מקום כזה שיש שם 4 חדרים נפרדים שמחוברים בלובי חמוד עם מטבחון.
כל חדר הוא בגודל של חדר במלון סטנדרט הכולל שני מיטות, שירותים ומבטיה, מיטבחון קטן, ושולחן עם שני כסאות, אם צריך יש גם עריסות. הכל מאוד נקי.
הרבה משכירים את זה כמה זוגות ביחד ואוכלים בלובי. זה מאוד נחמד
קוראים לזה צל הרשבי- זה קרוב יחסית לציון. בערך 7 דקות
יש כאן תמונות

• הוסף לסימניות
צימרים מהמים ויפים
מאד נהנו! הם שלחו לנו תמונות אבל אין לי אותם כאן
מצפה מירון -0504108178

• הוסף לסימניות
הייתי בצימר חדש במירון
מקום מדהים ומפואר, והעיקר נקי
5 דקות מהציון
אני הייתי בחדר זוגי, אבל יש להם כמה צימרים בגדלים שונים וכן צימרים המתאימים למשפחות עם ילדים, וכן אולם גדול לאוכל
ממליצה מאד 0527632307

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל את כתובת האתר? תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה