דרוש מידע מישהו מכיר ****MY KOSHER HOTEL 4 מלון באיטליה

• הוסף לסימניות
תשאיר מייל, יש לי הרבה מה לומר לך, מניסיון אישי, הייתי שם במלון פעמיים בעשור האחרון.

• הוסף לסימניות
אתה צודק, ולכן אני לא משאיר מייל...:rolleyes:
אם אתה רוצה תכתוב רגע מייל ואני אעתיק ותמחוק מיד, ואם לא אין לי איך לעזור, לא רוצה לכתוב מידע רגיש מאד כאן בפורום.
בהצלחה בכולופן.

• הוסף לסימניות
במחילה...
קצת אבסורד...
אבא לילדה בת 18 חושש להשאיר כתובת מייל
בעיצומו של דיון אם לאפשר לבתו בת ה18 לטוס עצמאית למלון בחו"ל...

• הוסף לסימניות
במחילה...
קצת אבסורד...
אבא לילדה בת 18 חושש להשאיר כתובת מייל
בעיצומו של דיון אם לאפשר לבתו בת ה18 לטוס עצמאית למלון בחו"ל...
עיקר הנושא שהעלתי הגיע כיוון שברור שיש המון סיכונים
מצד שני יש לבן אדם בוגר מודעות לסיכונים
ילד בגיל העשרה נוטה יותר לחשוב שהוא לא יקרה לו כלום
והשאלה היית כמה זה גרוע
כי ברור שהיה עדיף שלא וזהו אבל זו לא תמיד אפשרות בנוגע לגיל העשרה
אז צריך לדעת מה קורה כדי להיות בטוח מה נכון לעשות
וחץ מזה למה לי לחפש צרות
הנושא של האשכול הוכרחתי להתעסק איתו
להשאיר את כתובת המייל לא

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה לכל אלה שהגיבו
היה מספיק לתאר את המצב כדי שהיא תרד בעצמה מהרעיון
זו הסיבה העיקרית שרציתי לשמוע
תודה

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מפריעה... אבל אפשר לטוס היום לחו"ל חופשי? נגמרה הקונה? אין בעיות עם זה?..

• הוסף לסימניות
תכלס נהנתם מהמלון הוא באמת שווה איך האוכל וביררתם על רמות הכשרות משתווה למה בארץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה