דרוש מידע מישהו מצליח להכנס לאתר של תומכי תורה (סורצקין) ולעדכן על חסר במכירה?

• הוסף לסימניות
במכירה של תומכי תורה (סורצקין) של החגים היו מוצרים שהזמנו ולא סופקו לנו.
בעקבות כך הם שלחו מייל של התנצלות וקישור לאתר שלהם לעדכן על וצרים שלא קיבלנו.
תכלס אני לא מצליח להכנס לאתר שלהם.
הנה הקישור: https://tomcheitora.org.il/

עוד מישהו נתקל בבעיה?

• הוסף לסימניות
אני מצליח להיכנס.

לשים לב, שגם דברים שלא הגיעו לכולם, או אפילו שהיו כתובים בדף שלא הגיע, צריך לרשום על זה זיכוי. (ואין שם מושג של זיכוי כללי כמו במשנת יוסף)

• הוסף לסימניות
האתר לא איפשר לי לעדכן חוסרים, ורק חוסרי בשר שעודכנו בו מכבר הופיעו בו.
חשבתי שלחיצה על לחצן המשך תביא לדף עם אופציה לעדכן כמויות, וזה סגר כליל את יכולת העדכון ): את רוב ההזמנה לא קבלנו וכעת אין לי דרך לעדכן בכמויות הנכונות. (זולת המוקד במייל, ששולח הודעה אוטומטית שהמוקד ישוב לפעילות לאחר החג, משמע עדיין טרם שב).

• הוסף לסימניות
אולי כבר דיברו על זה במקומות אחרים.
אבל איך עושים זיכוי?
נכנסים לאתר וכו' בצד ימין למעלה יש לשונית ירוקה של זיכויים וחיובים
ולאחר הכניסה יש לכם טבלה של כל המוצרים מכל ההזמנות שלכם.
כאשר מוצר שלא הגיע יש לשנות בכמות את הספרה ל 0 ומיד יירשם לכם את סכום הזיכוי בירוק משמאל
ומוצר שצריך לעדכן את המשקל מכניסים את מספר המשקל עם נקודה לגרמים. ואם זה יותר מהמשקל שהזמנתם אז בעצם אתם מתחייבים בתשלום נוסף, יירשם לכם משמאל בצבע אדום התשלום שנוסף לתשלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה