מידע שימושי מישהו ניסה פעם להתכתב עם רכניץ? הוא מגיב?

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה?

אני צריכה דחוף את המייל שלו
מי יכול לשלוח לי למייל שבחתימה
מליון תודות מראש

• הוסף לסימניות
באמת תהיתי גם, יש לי מסר דחוף לנשיא החדש של ארה"ב והייתי שמח לומר גם כמה מילים לנשיא הפורש. מישהו יכול להעלות לכאן את המיילים הפרטיים באמת שלהם?
תודה.
:):):)

• הוסף לסימניות
בהנחה שיש כתובת מייל כזו
רכניץ הוא איש עסקים די עסוק...
ומן הסתם צריכים לעבור כמה מזכירים ועוזרים
עד שמגיעים אליו ישירות..

• הוסף לסימניות
יש מייל שאפשר לשלוח אליו לצרכי צדקה
ואכן זה עובר דרך מזכיר מיוחד שעובר על המיילים

• הוסף לסימניות
אגב
סיפר לי יהודי שבסוכות האחרון ניגש ישירות לרכניץ בשמחת בית השואבה בישיבת מיר
וביקש ממנו תרומה לכוילל אברכים
רכניץ לא היסס והוציא לו המחאה מכובדת במקום

• הוסף לסימניות
יש לו מייל עסקי ומייל פרטי. הפרטי, שמגיע אליו ללא סינון מוכר רק לבני המשפחה שלו [וגם לי כמזכירה של בן משפחתו...]

• הוסף לסימניות
אני כרגע צריך לעניין חשוב במיוחד,
מאוד מאוד אודה למי שיוכל לעזור לי בעניין.

• הוסף לסימניות
אני כרגע צריך לעניין חשוב במיוחד,
מאוד מאוד אודה למי שיוכל לעזור לי בעניין.
הבנתי שיש לו איזה דף אינטרנט עבור בקשות מהציבור. אין לי מושג מה הכתובת.

• הוסף לסימניות
אולי למישהו יש מידע על איזה אמירה שלו בעבר שבחור שיתחתן עם בחורה מבוגרת ממנו יקבל מענק כלשהו? ואם כן האם זה גם בארץ ישראל,

• הוסף לסימניות
יש איזו דרך התקשרות שאפשר לקבל?
יש לו איזו נציגות בארץ אולי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה