דרוש מידע מישהו עשה אלי בטעות הפניית שיחות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי כמובן ...

זה איזה חנות של ליל שישי
כל השיחות הופנו אלי בטעות
הבעיה שאם אני מתקשרת לבעל החנות לעדכן אותו
למי זה מגיע????
אלי:ROFLMAO:;)
לפחות רוצו ותעמידו סיר צולנט
לקוחות כבר יש... :sne:

• הוסף לסימניות
כמובן תשתפו מה היה בסוף ?

• הוסף לסימניות
אם את בגולן אז תבדקי שזה לא איזה בעיה אצלם
כי היה לי פעם הפוך שכל מי שהתקשר אלי הופנה לאדם אחר במשך 5 ימים
ויש לי חבר שגם הופנו אליו שיחות של מישהו אחר
וזה היה תקלות של גולן
בכל מקרה תקליטי שיחות של אנשים שמבינים שלא הגיעו למספר הנכון
ואת השיחות עם הנציגי שירות,

• הוסף לסימניות
כרגע עדיין אין סוף
אבל נשמע חנות מאוד מצליחה
לפי הטלפונים
ממש מגרה אותי ללכת לשם...:)
קרה לי פעם... אבל מהכיוון ההפוך. התקשרתי לאיזו עמותה לתרום ואיכשהו כל השיחות אלי הועברו לעמותה חחח, כולם התבקשו לתרום חחח זה היה באמת מצחיק. אבל בסוף עליתי על זה בעצמי, ראיתי שמי שצריך להתקשר אלי לא התקשר ואז כשהתקשרתי בעצמי הבנתי את הבעיה.
ובכל אופן, את כן יכולה להתקשר לחנות ההיא, השיחה לדעתי אמורה להגיע אליהם. או שפשוט תפתחי חנות צ'ולנט וההצלחה תעבור אלייך :ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
באמת מאוד מוזר מי מתקשר לחנות?
מה יש אנשים שמתקשרים?
אני מעולם לא התקשרתי לחנות...
אולי משהו רוצה הציק פרסם את המספר שלכם עם מבצע עסיסי?
שמעתי כבר על מקרים כאלו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה