אילת פלדמן
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מה אני אמורה לעשות כדי לבטל את זה?
(פתאום נהייתי נורא מבוקשת
...)
(פתאום נהייתי נורא מבוקשת
אולי תענומה אני אמורה לעשות כדי לבטל את זה?
(פתאום נהייתי נורא מבוקשת...)
לפחות רוצו ותעמידו סיר צולנטזה מה שעשיתי כמובן ...
זה איזה חנות של ליל שישי
כל השיחות הופנו אלי בטעות
הבעיה שאם אני מתקשרת לבעל החנות לעדכן אותו
למי זה מגיע????
אלי![]()
לפי כמות הטלפונים נשמע חנות מוצלחת במיוחדלפחות רוצו ותעמידו סיר צולנט
לקוחות כבר יש...![]()
זה באלעד,תבררו ממה הכתובת שלהם ותשלחו מישהו מכאן שיודיע להם
אז תגיד למי שמתקשר - שהוא בטח מתכנן להגיע לקנותזה באלעד,
מישהו רוצה ללכת?
אני לפחות כרגע בקצה השני של הארץ
רעיון!!אז תגיד למי שמתקשר - שהוא בטח מתכנן להגיע לקנות
שיעדכן שיש הפניה
כרגע עדיין אין סוףכמובן תשתפו מה היה בסוף ?
קרה לי פעם... אבל מהכיוון ההפוך. התקשרתי לאיזו עמותה לתרום ואיכשהו כל השיחות אלי הועברו לעמותה חחח, כולם התבקשו לתרום חחח זה היה באמת מצחיק. אבל בסוף עליתי על זה בעצמי, ראיתי שמי שצריך להתקשר אלי לא התקשר ואז כשהתקשרתי בעצמי הבנתי את הבעיה.כרגע עדיין אין סוף
אבל נשמע חנות מאוד מצליחה
לפי הטלפונים
ממש מגרה אותי ללכת לשם...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים