דרוש מידע מישהו עשה פעם ויטרינה לנרות שבת - לבד???

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממי שהתנסה בבניית ויטרינה לנרות שבת (פשוטה, בלי עיטורים וכו')
חייבים זגג?
איך מחברים את ה-חיבורים, צירים, דלתות וכו'?
האם זה מסובך?
הרבה עבודה?
חוסך עלויות משמעותי?
וכן איך הפרקטיקה בפרטים הקטנים?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
דרך אגב אם אתה מחפש בזול..
יש לך בירושלים ברחוב אדוניהו הכהן את רוטמן שהוא מייצר ויטרינות הכי זול בשוק כמעט חצי מחיר...
וזה ויטרינות ממש מעוצבות ויפות
עולה שם מה שעולה בשאר החנויות 1300-1400 באיזור ה700 ש"ח בלבד
לא נראה לי ששווה לך את כל הטרלול של הלהשיג את החלקים וכו' בשביל להוזיל מ... 700 ש"ח...
אם תרצה שאחפש לך את המספר בשמחה...
הוא מסביר לך איזה גובה צריך מעל הנרות לפי השמן שאתה מדליק ואתה נותן לו מידות מדוייקות גובה רוחה עומק וכו'...

• הוסף לסימניות
דרך אגב אם אתה מחפש בזול..
יש לך בירושלים ברחוב אדוניהו הכהן את רוטמן שהוא מייצר ויטרינות הכי זול בשוק כמעט חצי מחיר...
וזה ויטרינות ממש מעוצבות ויפות
עולה שם מה שעולה בשאר החנויות 1300-1400 באיזור ה700 ש"ח בלבד
לא נראה לי ששווה לך את כל הטרלול של הלהשיג את החלקים וכו' בשביל להוזיל מ... 700 ש"ח...
אם תרצה שאחפש לך את המספר בשמחה...
הוא מסביר לך איזה גובה צריך מעל הנרות לפי השמן שאתה מדליק ואתה נותן לו מידות מדוייקות גובה רוחה עומק וכו'...
אשמח לקבל את המספר שלו.
יישר כח.

• הוסף לסימניות
אני מוכרת בית ויטרינה לנרות שבת ב 250 שח נקנה בכמה אלפים
מוכרת עקב העברת דירה
0533186473

קבצים מצורפים

• בית לנרות שבת.jpg
    בית לנרות שבת.jpg
    KB 45.1 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
הבאתי את התמונה להמחשה
כי שלי הורדתי למחסן (נקיונות לפסח;))
יש לי פשוט בדיוק כזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה